Mandy Moore välkomnade sin tredje baby, en flicka vid namn Louise Everett, enligt en rörande Instagram-post på onsdag. Den 40-åriga skådespelerskan tillkännagav den spännande nyheten för sina mer än 5,5 miljoner följare genom att dela en svartvit bild av henne som vag sin nyfödda, strax efter förlossningen. På bilden, tagen av hennes doula Rebecca Coursey, kan hon ses lysa av glädje när hon höll sin babyflicka och tittade över på sin man Taylor Goldsmith. ‘Lou är här! Louise Everett Goldsmith anlände lycklig, friskt, snabbt och precis i tid för Jungfruns säsong,’ skrev hon till inlägget. ‘Hon är vår absoluta drömflicka och hennes storbröder är redan lika besatta av henne som vi är.’ Golden Globe-nominerade fortsatte: ‘Oändligt tacksam för vår familj på 5 (och vår alldeles egna stora tre) och suga in varje ögonblick av denna speciella tid.’ Förutom deras babyflicka är Moore och Goldsmith, 39 år, även föräldrar till två söner – treåriga August ‘Gus’ och Oscar ‘Ozzie’, som nästan är två. I slutet av maj meddelade Moore sin tredje graviditet på Instagram i ett gemensamt inlägg med Goldsmith, sångaren i Dawes. ‘Ibland imiterar livet konst,’ skrev hon i bildtexten till ett inlägg som visade deras två söner i T-shirts med ‘Big’ och ‘Middle’. ‘Den tredje i vår egen Big Three kommer snart,’ lade hon till. ‘Kan inte vänta på att dessa pojkar ska få en lillasyster.’ Moore spelade framgångsrikt Rebecca Pearson i NBC:s hitserie This Is Us. Hennes karaktär och Jack Pearson (Milo Ventimiglia) var föräldrarna till ‘den stora trean,’ trillingarna Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) och Randall (Brown). Föräldrarna välkomnade sitt första barn i februari 2021 och fick sitt andra i oktober 2023. De avslöjade att de snart skulle välkomna ett nytt tillskott till sin växande familj strax efter att Goldsmith hade hyllat Moore i sitt Morsdags-tribut tidigare i år. I mitten av augusti återgäldade Moore, som talade om sin man till Us Weekly, hur hon visste att han var ‘den rätta’ hon skulle gifta sig med och starta en familj med. Och när det gäller moderskapet sa hon: ‘Ditt liv blir bara teknicolor efter att ha varit svartvitt innan [barn]. Det är det bästa – jag älskar det.’ Ny studie avslöjar de bästa investeringsstrategierna för 2021

En nyligen publicerad studie har identifierat de mest framgångsrika investeringsstrategierna för det kommande året. Genom att analysera trender på finansmarknaden har forskarna kommit fram till vilka metoder som är mest effektiva för att maximera avkastningen.

En av de mest lovande strategierna som lyfts fram i studien är diversifiering av portföljen. Genom att sprida investeringarna över olika tillgångsklasser minskar man risken och ökar potentialen för avkastning. Dessutom rekommenderas det att regelbundet utvärdera och justera portföljen för att säkerställa att den är i linje med ens mål och risktolerans.

En annan viktig faktor som lyfts fram i studien är betydelsen av att ha en långsiktig investeringshorisont. Genom att undvika att reagera på kortsiktiga marknadssvängningar och istället fokusera på långsiktiga mål kan investerare öka sina chanser att nå sina ekonomiska mål.

Utöver detta betonas vikten av att hålla sig informerad om aktuella händelser på finansmarknaden och att regelbundet utvärdera och omvärdera ens investeringsstrategi.

Genom att följa dessa riktlinjer och ta till sig de bästa investeringsstrategierna för 2021 kan investerare öka sina chanser att uppnå sina ekonomiska mål och maximera sin avkastning.

Analys:
Studien visar att genom att diversifiera sin portfölj och ha en långsiktig investeringshorisont kan investerare öka sina chanser att nå sina ekonomiska mål. Det betonas också vikten av att hålla sig informerad om marknaden och regelbundet utvärdera sin strategi. Genom att följa dessa riktlinjer kan investerare optimera sin portfölj och maximera sin avkastning på finansmarknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version