Al Pacino och hans flickvän Noor Alfallah trivs i sin romans när de firade hennes födelsedag med en stjärnspäckad fest

Al Pacino och hans flickvän Noor Alfallah trivs i sin romans när de firade hennes födelsedag med en stjärnspäckad fest. I en Instagram-video från Noors 30-årsfirande delade paret, som välkomnade sin son Roman 2023, såg förälskade ut när den Oscar-belönade skådespelaren hjälpte henne att blåsa ut ljusen på hennes tårta. Medan den glamorösa publiken jublade steg Pacino tillbaka från den fantastiska tårtan med tre våningar och log med sitt signaturmegavattens leende. Noor stod vid hans sida och hjälpte till med ljusen innan hon senare poserade för bilder med kända gäster som Scout Willis och Julia Fox. Den festliga festen kommer bara en månad efter att Noor offentligt avslöjade Romans ansikte för första gången.

Medan de var ute och gick i Los Angeles, höll Noor – som tidigare var kopplad till 81-åriga Rolling Stones-frontmannen Mick Jagger – försiktigt om sin charmiga baby pojke, som ser förvånansvärt lik ut som Scarface-legenden. Förra november gick Pacino med på att betala 30 000 dollar per månad i underhåll för Roman. Medan Noor har full fysisk vårdnad om Roman delar de gemensam juridisk vårdnad. Dessutom kommer Pacino att bidra med 15 000 dollar varje år till en collegefond för deras son. Roman är Pacinos fjärde barn. Han har också en 34-årig dotter, Julia, från sitt förhållande med skådespelaren Jan Tarrant, och tvillingar, Anton och Olivia, 23 år gamla, med Emmy-nominerade Beverly D’Angelo. Trots att Pacino aldrig har gift sig har han haft betydande relationer med kända personer som Diane Keaton, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan, Lyndall Hobbs, och Lucila Solá.

Noor berättade tidigare för Vogue Arabia att föräldraskapet med Gudfadern-ikonen var ‘större’ än hon ‘någonsin kunde föreställa sig.’ Hon berömde också sin son och sa att han var ‘den största gåvan från Gud, tusen gånger bättre än vad jag någonsin trodde att han skulle vara. Varje dag jag ser på honom vet jag att jag är så välsignad.’ Hon berättade också om hur hon träffade Pacino efter att de satt bredvid varandra på en middag. De utbytte inte nummer den kvällen men träffades av en slump ett år senare på restaurangen E Baldi och etablerade en vänskap.

Noor sa att när COVID-pandemin slog till spenderade de varje dag tillsammans, eftersom han bodde runt hörnet från hennes hem. Paret skulle titta på filmer tillsammans och spela schack. ‘Det var som filmskola med Al Pacino. “Har du sett Scarface?” frågade han mig. “Nej,” svarade jag, “Även om jag känner till replikerna. Säg hej till min lilla vän.”‘ Hon säger att deras vänskap till slut ‘bara blev något mer.’

Analyserat nedbrytningsdelen: Artikeln handlar om Al Pacino och hans flickvän Noor Alfallah som firar hennes födelsedag med en fest. De delar också information om deras son Roman och hur de navigerar föräldraskapet. Artikeln ger en inblick i deras relation och familjeliv, samt tidigare relationer och barn till Al Pacino. Det finns också detaljer om Noors upplevelser av att bli förälder och hennes relation med Pacino. Slutligen ger artikeln en inblick i deras vardag under COVID-pandemin och hur deras förhållande utvecklades.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version