Arsenal stjärnskott gör succé – 17-åring hyllas av fansen

En 16-åring i mål. Då stal en 17-åring rubrikerna. Ethan Nwaneri gjorde sina två första a-lagsmål i Arsenal och hyllades av fansen.

Ett namn stack ut när Arsenal offentliggjorde sin startelva till onsdagens ligacupmatch mot Bolton. Jack Porter. Målvakten är bara 16 år och 72 dagar och blev den yngste spelaren i Arsenals historia att spela en a-lagsmatch från start.

Han tog över rekordet från Cesc Fàbregas, som var 16 år och 177 dagar när han gjorde sin första start (i oktober 2003).

Nwaneri hjälte

Men om Jack Porter var rubrikernas man inför matchen, så var Ethan Nwaneri definitivt det efteråt. Nwaneri, som är 17 år, gjorde nämligen två mål i matchen och fick stående ovationer av fansen. Arsenal vann matchen med 5–1 och en av målskyttarna var Raheem Sterling som därmed gjorde sitt första mål i klubben.

Liverpool krossade West Ham

Även Liverpool är enkelt vidare till ligacupens fjärde omgång. De körde över West Ham med 5–1. Diogo Jota och Cody Gakpo gjorde två mål var och Mohamed Salah gjorde ett.

Fjärde omgången lottad

Brentford-Sheffield Wednesday
Southampton-Stoke
Tottenham-Man City
AFC Wimbledon/Newcastle-Chelsea
Man Utd-Leicester
Brighton-Liverpool
Preston-Arsenal
Aston Villa-Crystal Palace

Denna artikel handlar om unga talanger som tar fotbollsvärlden med storm och visar potentialen att bli framtida stjärnor. Det är viktigt att hålla ett öga på dessa spelare och deras prestationer, eftersom de kan påverka inte bara sina lag utan också hela fotbollsvärlden. Det är spännande att se hur dessa unga talanger utvecklas och vilka framgångar de kan uppnå i framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version