Investera smart i filmbranschen: En analys av den misslyckade filmen “Wolfs”

Brad Pitt och George Clooney, två av filmvärldens största stjärnor, tillsammans på duken i en actionkomedi. Det låter som en publikmagnet, men tyvärr nådde inte filmen ens biograferna. Istället hamnade den på strömningstjänsten Apple TV+. En bagatell som varken imponerade eller floppade.

Handlingen kretsar kring en högt ansedd åklagare i New York, spelad av Amy Ryan, som vaknar upp bredvid en död man i sitt hotellrum. För att undvika skandal anlitar hon en “wolf” för att städa upp efter hennes misstag. Men snart dyker både George Clooneys och Brad Pitts karaktärer upp som rivaliserande “wolfs”, vilket leder till en jakt genom New Yorks undre värld.

Med småroliga inslag från Austin Abrams och en albansk gangster spelad av Zlatko Buric, försöker filmen leverera humor och action. Tyvärr fastnar den i en repetitiv dialog mellan Pitt och Clooney, med endast sporadiska skjutscener för att hålla spänningen uppe.

Sammanfattningsvis är “Wolfs” en missad möjlighet att skapa en modern klassiker inom buddy-filmgenren. För investerare i filmbranschen är det en påminnelse om att stora namn inte alltid garanterar framgång. Det krävs en välkonstruerad handling och engagerande karaktärer för att locka en publik, oavsett hur kända skådespelarna är.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version