Stor chans för Sydnie Christmas att uppträda med musiklegenden David Foster på hans 75-årsjubileumskonsert på Hollywood Bowl i november. Sydnie kommer att dela scenen med stjärnor som Andrea Bocelli, Michael Bublé och Jennifer Hudson. Detta är en enorm möjlighet för Sydnie att visa upp sin talang och uppträda tillsammans med sina ikoner.

Sydnie vann Britain’s Got Talent och har sedan dess fått ett skivkontrakt och förbereder sig för sin första turné i oktober. Hon släppte nyligen sin första singel Starlight Express och kommer att släppa sitt album My Way i slutet av september. Hennes album kommer att innehålla låtar som Over The Rainbow, My Way och Tomorrow.

ITV har också planerat att ha Sydnie på Royal Variety Performance senare i år, som en del av hennes pris för att ha vunnit tävlingen. Det förväntas bli en spektakulär show där Sydnie får visa upp sin unika röst och charm.

Detta är en spännande tid för Sydnie och hennes fans, och hennes framgångssaga fortsätter att imponera och inspirera. Med sin talang och passion för musik, har Sydnie en ljus framtid framför sig och vi ser fram emot att följa hennes resa och se vad framtiden har att erbjuda för denna lovande stjärna.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version