David Åhmans pappa hedrar löftet med en unik tatuering efter sonens OS-guld

När David Åhman och Jonathan Hellvig tog hem OS-guld i somras, väckte det uppmärksamhet inte bara för deras fantastiska prestation, utan också för ett löfte som Davids pappa Fredrik hade gett. Han lovade att tatuera in OS-ringarna på antingen pungen eller insidan av låret om sonen vann guld.

Nu, drygt en månad senare, har tatueringen blivit verklighet. Davids syster, Fanny Åhman, berättar att tatueringen är “för life” och att den är tydlig och snyggt gjord. Hon var även den som dokumenterade hela processen, från det att vadet först uttalades tills tatueringen var klar.

Familjen skämtade och hade roligt under hela tiden och David själv fann det hysteriskt roligt. Han sprang till sin pappa direkt efter vinsten och frågade skämtsamt om han kände bollarna nu. Trots att David inte kunde vara fysiskt närvarande under tatueringen, var han med över telefon för att peppa sin pappa.

Enligt Fanny Åhman är tatueraren otroligt duktig och professionell, vilket resulterade i en mycket väl utförd tatuering. Trots att pappa Fredrik inte har klagat på smärtan, har han haft ett annat problem – en kö av män som vill basta med honom för att få en närmare titt på den unika tatueringen.

Pappa Fredriks löfte och den efterföljande tatueringen visar på en härlig familjär humor och sammanhållning som präglar deras relation. Det är tydligt att även i framgångens stund, glömmer de inte att skoja och ha roligt tillsammans.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version