Debbie Harry strålar i den nya Gucci-kampanjen för Blondie-väskkollektionen, där hon modellerade den 6 980 dollar “Large Top Handle Bag” bredvid en bedårande Yorkie på baksätet i en London-taxi. Blondie-frontkvinnan trotsade lätt sina 79 år i en svart genomskinlig ensemble medan hon modellerade den 4 200 dollar Gucci Blondie “Medium Top Handle Bag” medan en vit hund satt i hennes knä. Fotografen Nan Goldin fångade också Debbie (född Angela Trimble) i en vinröd läderjacka vald av stylist Francesca Burns för att matcha den 3 900 dollar Gucci Blondie “Small Top Handle Bag”. “Det jag gillar mest med Debbie Harry är hennes nonchalans. Hon är en fri själ i sina val, och hon är fortfarande en ikon,” berättade Guccis kreativa chef Sabato De Sarno för WWD på torsdag. “Jag har alltid varit en fan av Blondie; de markerade specifika ögonblick i mitt liv och inspirerade generationer. Hon är amerikansk men har en stark koppling till London.”

Den 41-åriga italienska designern noterade att det lyxiga modehusets återupplivade Blondie-väska inte är uppkallad efter Harrys new wave-band, utan snarare en design från 1971. Den Florida-födda, New Jersey-uppvuxna sångerskan satt tidigare på första raden vid Guccis Cruise 2025-visning som hölls på Tate Modern i London den 13 maj tillsammans med Demi Moore, Lila Moss och hennes berömda mamma Kate Moss. Förutom Debbie anlitade Gucci cellist-sångerskan Kelsey Lu samt modellerna Alaato Jazyper och Yanan Wan för att fronta kampanjen “We Will Always Have London”. Harry grundade Blondie 1974 med sin ex-pojkvän Chris Stein, och de meddelade mystiskt “inställningen av flera kommande Blondie-konsertdatum under augusti och september.” “Detta var ett svårt beslut att fatta, och vi förstår hur besviken den här nyheten är för alla,” skrev de tre gånger Grammy-nominerade den 19 juli. Detta, en månad efter att den före detta Playboy Bunny och den 74-årige gitarristen hade bekräftat till BBC Radio 6 Music att deras 12: e studioalbum skulle släppas nästa år. Blondie – som togs in i Rock and Roll Hall of Fame 2006 – har sålt över 40 miljoner skivor världen över inklusive Billboard Hot 100 Nr.

Analys:
Artikeln beskriver en Gucci-kampanj med Debbie Harry för Blondie-väskkollektionen. Den belyser Harrys ikoniska stil och koppling till London, samt hennes band Blondies framgångar och kommande album. Kampanjen inkluderar andra kändisar som Demi Moore och Kate Moss, och betonar Guccis återupplivade design från 1971. Genom att anställa kända personer och lyfta fram musikhistoria och mode, skapar Gucci en stark koppling till sin publik och positionerar sig som ett lyxvarumärke med djupa rötter och moderna influenser. Blondie: En ikon som fortfarande regerar med miljontals lyssnare och följare

Blondie, bandet som gav oss hits som Heart of Glass, Call Me, The Tide Is High, och Rapture, fortsätter att imponera med 11,8 miljoner lyssnare varje månad på Spotify och 4,5 miljoner följare i sociala medier. Frontkvinnan Debbie Harry, som lätt trotsar sina 79 år i en genomskinlig svart ensemble, är fortfarande en ikon som inspirerar och beundras av många. Gucci har till och med dedikerat handväskor till henne, vilket visar hur stark hennes inflytande fortfarande är.

Fotografen Nan Goldin har också fångat Debbie i en oxblood läderjacka som matchar Guccis Blondie ‘Small Top Handle Bag’. Guccis kreativa chef Sabato De Sarno hyllar Debbie Harrys skamlösa stil och beskriver henne som en ikon och en fri själ i sina val.

Blondie och Debbie Harry fortsätter att vara en inspirationskälla och en symbol för generationsöverskridande ikoniskhet. Deras inflytande sträcker sig långt bortom musikvärlden och har en varaktig effekt på mode och kultur. Att investera i något som associeras med en sådan stark och tidlös symbol kan vara en klok ekonomisk beslut för framtiden. Investera smart: Hur man gör kloka investeringar på den finansiella marknaden

Att investera på den finansiella marknaden kan vara en skrämmande tanke för många, men med rätt strategi kan det vara en lönsam verksamhet. Genom att göra kloka investeringar och hålla sig informerad om marknadstrender kan du maximera din avkastning och minimera dina risker. Här är några tips för att komma igång med din investeringsresa.

1. Utforska olika investeringsmöjligheter: Innan du investerar dina pengar är det viktigt att göra din forskning och utforska olika investeringsmöjligheter. Genom att diversifiera din portfölj kan du sprida dina risker och öka dina chanser till avkastning.

2. Håll dig informerad om marknadstrender: Att vara medveten om aktuella marknadstrender och ekonomiska nyheter är avgörande för att fatta informerade investeringsbeslut. Håll dig uppdaterad genom att läsa finansiella nyheter och analyser från pålitliga källor.

3. Använd dig av en professionell rådgivare: Ibland kan det vara en bra idé att anlita en professionell investeringsrådgivare för att få expertis och vägledning. En kvalificerad rådgivare kan hjälpa dig att skapa en skräddarsydd investeringsstrategi som passar dina mål och risktolerans.

Genom att följa dessa tips och vara disciplinerad i din investeringsstrategi kan du öka dina chanser till framgång på den finansiella marknaden. Kom ihåg att investeringar innebär risker, så var säker på att du är beredd att ta ansvar för dina handlingar och att du har en långsiktig plan för din ekonomiska framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version