Halsey i sjukhus efter en “väldigt läskig” krampanfall

Halsey var på sjukhus denna vecka efter att ha drabbats av ett “väldigt läskigt” anfall. Den 29-åriga sångerskan delade en video av sig själv i en sjukhussäng med sin fästman Avon Jogia vid sin sida när hon öppnade upp om sitt tillstånd. Vid sidan av klippet på Instagram skämtade hon: “Glad försenad Bi Visibility Day.” “I år firar jag genom att dö med en man vid min sida (av juridiska skäl är det ett skämt)”. Den lyckliga sångerskan – som drabbades av en Lupus-flare upp efter MTV VMAs – svarade senare på fans som frågade mer om hennes hälsoskräck på X, tidigare Twitter, när en person undrade om hennes sjukhusvistelse berodde på en kronisk hälsoproblem. Halsey – som har varit öppen om sina problem med endometrios och andra tillstånd – skrev: “Jag hade ett anfall! Väldigt läskigt! Rekommenderas inte!” Och hon försäkrade en annan följare att hon nu är tryggt hemma. Hon tillade: “Jag är hemma från sjukhuset nu efter några dagar, så en vinst är en vinst!” Under sommaren öppnade hon upp om sina hälsoproblem, vilket har lett till att hon blir “sjuk väldigt ofta” och tappar “mycket vikt”. Förra månaden berättade hon för SheMD-podcasten: “Jag har lupus och ibland finns det andra komplikationer med lupus. “Jag annonserade för ett par år sedan att jag hade Sjogrens syndrom som ofta är komorbid – vilket betyder att det går hand i hand – med lupus. “Eftersom lupus är en autoimmun sjukdom kan det ibland undertrycka ditt immunsystem till den punkt där du utvecklar en T-cellsstörning.” Halsey – som har treåriga Ender med manusförfattaren Alev Aydin – erkände nyligen att hon var “skräckslagen” efter att ha blivit sjuk strax efter förlossningen. Hon berättade för The Hollywood Reporter: “Jag var i det där mellanrummet, väntade på svar från läkare i månader om, du vet, inte bara kunde jag inte vara i en position där jag kan vara en musiker längre, men jag vet inte ens nu om jag kommer att få vara någon längre. Den mest kraftfulla investeringsstrategin för att maximera din ekonomiska vinning

Halsey avslöjar personliga hälsoproblem: en varningssignal för investerare?

Halsey, den framstående sångerskan, delar öppet upp om sina hälsoproblem och skrämmande upplevelser som kan påverka hennes ekonomiska framtid. Med allt från sjukhusvistelser till allvarliga hälsoproblem, hur kan detta påverka hennes ekonomiska stabilitet och investerarnas förtroende?

Analysera och förstå: Halseys hälsoproblem kan påverka hennes förmåga att genomföra konserter och andra ekonomiska aktiviteter, vilket i sin tur kan minska hennes inkomst och därmed påverka hennes finansiella framtid. Investeringar i artister och deras arbete kan vara en riskabel affär, särskilt med tanke på den osäkra naturen av hälsoproblem och deras påverkan på ekonomin. Det är viktigt att överväga alla faktorer innan man investerar i en artist eller någon annan ekonomisk verksamhet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version