Jennifer Aniston föll för kärleken på Friends-setet. Men det var inte med David Schwimmer, som hon erkände att hon hade känslor för under sitt inspelade återföreningsprogram. Men det var inte heller med en mänsklig varelse.

Kan du gissa vem hon föll för? Det var med en hund som inte presterade bra under en scen med hennes medskådespelare Matt LeBlanc och Matthew Perry. Hunden hette Norman och Aniston erbjöd sig att ta med honom hem. Och sedan blommade en vacker kärlek för hundar upp som har varat ända sedan dess.

Tyvärr gick Norman bort 2011 och Jennifer fick en tatuering på sin fot för att påminna henne om den beige lurvbollen. Men hon ser fortfarande tillbaka med värme på sin första fyrbente vän 13 år efter hans bortgång.

Aniston delade sin historia med People medan hon marknadsförde sin nya bok Clydeo Takes a Bite Out Of Life. ‘Norman var min första [hund],’ berättade hon för webbplatsen. ‘Och det var bara en slump. Han var med i en scen med Joey och Chandler i Friends när de lämnade baby Ben på bussen,’ sa Aniston.

På setet berättade hundtränarna för skådespelerskan att han inte fick jobbet för att han inte riktigt träffade sin markering, berättade hon. ‘Så jag sa skämtsamt, “Jag tar honom.” Och de sa, “Absolut.”‘

Sedan oroade hon sig. ‘Och sen hade jag den där stunden av, “Åh Gud, menar jag verkligen det?” Och sen var det klart. Jag blev beroende av hundar och vad de ger dig. Skär till nu när jag vill rädda alla hemlösa valpar i världen.’

Clydeo Takes a Bite Out Of Life släpps den 1 oktober. Clydeo-fonden kommer att stödja djurorganisationer runt om i världen.

Hon har skapat ‘en fond där vi kan donera till dessa djur över hela världen och inspirera människor att bara slänga in en dollar. Det summerar sig,’ berättar hon för People. ‘Vi kan skapa medvetenhet och hjälpa de skydd som desperat behöver det,’ sa Morning Show-skådespelerskan.

‘Vi kan hjälpa dessa djur, och vi kan skapa medvetenhet och hjälpa skydden som desperat behöver underhåll eftersom de håller på att falla isär,’ förklarade exet till Brad Pitt.

Detta kommer precis när Jennifer meddelade att hon hjälper hundar när hon lanserar sin barnbok, Clydeo Takes a Bite Out of Life. Boken släpps den 1 oktober. Ny fond för att rädda djur skapad av kändis – hjälp till med bara en dollar

En kändis har skapat en ny fond där vi kan donera till djur över hela världen och inspirera människor att bara skänka en dollar. Detta kan göra stor skillnad! Läs mer om hur du kan hjälpa och donera på www.theclydeofund.org.

Analys: En kändis har startat en fond för att rädda djur runt om i världen. Genom att donera en dollar kan du vara med och göra skillnad. Besök www.theclydeofund.org för mer information och för att bidra till denna viktiga verksamhet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version