Kylie Jenner i mycket vågad klänning för Instagram-inlägg

Kylie Jenner klädde sig i en mycket vågad klänning för ett Instagram-inlägg på onsdagen. Den 27-åriga realitystjärnan – som nyligen setts med systern Kendall Jenner i Paris – marknadsförde sitt klädmärke Khy’s nya samarbete med franska modehuset Atlein. Klänningen i limegrönt var både djup i fram och lågskuren i ryggen, vilket exponerade mycket hud. Hennes svarta hår var utsläppt i mjuka vågor som såg blöta ut, och hon bar inga smycken men hade på sig mycket plommonfärgad smink. ‘Vårt mycket efterlängtade samarbete med @atleinparis lanseras imorgon kl 9am PT på khy.com,’ hade designern skrivit i bildtexten för sin Khy Instagram-sida. Det är en begränsad upplaga.

Kylie Jenner gick sedan vidare och postade en närbild på rynkade vita byxor och öppna röda klackar, troligen en annan sneak peak på vad den senaste kollektionen kommer att erbjuda. ‘Kan inte vänta med att dela mer,’ skrev hon i en textöverlägg. Ett annat foto som delades på Khys sida och delades på Kylies Stories visade en genomskinlig gul klänning. Atlein grundades 2016 av Antonin Tron, en parisisk designer som studerade vid Royal Academy of Fine Arts i Antwerpen. Tidigare denna månad samarbetade Kylie Jenners varumärke med det tyska modehuset Ioannes. Kardashians-stjärnan lanserade sitt klädmärke Khy 2023. Jenners entreprenörsanda ledde även till att hon skapade sitt sminkmärke, Kylie Cosmetics – tidigare känt som Lip Kit by Kylie – 2015.

I 2019 förvärvade Coty en 51% andel i Kylie Cosmetics för 600 miljoner dollar, vilket värderade företaget till cirka 1,2 miljarder dollar. Kylie Jenner återförenades nyligen med ex-BFF Jordyn Woods – fem år efter att hon var inblandad i en otrohetsskandal med Khloes ex Tristan Thompson. Stjärnan laddade upp en TikTok-video tillsammans med Woods och Stassie – som sedan har fått otroliga 30,4 miljoner visningar. I den fem sekunder långa klippet kunde Kylie ses mimande orden från sin syster, Kim Kardashian, och sa: ‘Okej, grabbar, vi är tillbaka!’ Jordyn gick sedan framåt och mimade orden, ‘Saknade ni oss?’ medan Stassie tillade, ‘För vi saknade er!’ Fansen hoppade in i kommentarsavsnittet för att dela sina tankar om återföreningen, med en skrivande, ‘JORDYN OCH KY. KUNG KYLIE-ERAN ÄR VERKLIGEN TILLBAKA.’ En annan tillade, ‘när jag såg Jordyn och Stassie visste jag att Kylie inte är långt borta,’ medan en fan skrev, ‘Jordyn vi saknade dig definitivt.’

Analys: Artikeln handlar om Kylie Jenners återförening med Jordyn Woods och Stassie i en TikTok-video som fått enorm uppmärksamhet. Det visar på deras starka vänskap och engagerade fans. Detta kan indikera en potentiell ökning i intresse och popularitet för Kylie Jenner och hennes varumärke, vilket kan påverka hennes ekonomiska framgångar och investeringsmöjligheter positivt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version