Kylie Minogue tillkännagav att hon lägger till fler datum till sin australiensiska turné 2025 på grund av en enorm efterfrågan på biljetter. Den australiska poplegenden, 56 år gammal, bekräftade sina världsturnédatum tidigare denna vecka, med den första Telstra-försäljningen som snabbt sålde slut när fansen ivrigt köpte biljetter. Nu har Kylie lagt till tre fler australiensiska datum till sin efterlängtade turné inför Frontier Touring och Kylie.com-försäljningarna som börjar på torsdag. Hon hade redan annonserat imponerande sju shower runt Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth och Adelaide men har nu lagt till ännu fler konserter. Hon har lagt till ett tredje Sydney-datum på Qudos Bank Arena den 3 mars efter sina två befintliga shower på arenan med kapacitet för 21 000 personer kvällarna innan. Hitmakern Padam Padam kommer också att uppträda på Brisbane Entertainment Centre den 27 februari, efter sin första show på arenan den 26 februari. Melbourne har också fått ett ytterligare datum på Rod Laver Arena den 22 februari, vilket för upp antalet konserter i staden till totalt tre. I sin största rad shower Down Under sedan hennes Aphrodite: Les Folies Tour 2011 kommer Kylie också att uppträda i Perth den 15 februari och Adelaide den 18 februari. Biljetter till hennes nu 10-datum australiensiska turné har varit mycket eftertraktade, med den första Telstra-försäljningen som sålde slut inom timmar på tisdagen. Både Kylie.com och Frontier Touring-medlemsförsäljningarna ska dra igång på torsdag, med den allmänna försäljningen planerad till onsdagen den 2 oktober. Det markerar Kylies första turné Down Under sedan 2019 och kommer efter att hennes huvudakt på festivalen Splendour In The Grass tidigare i år var tvungen att ställas in. Förutom sina Australien-datum kommer Kylie också att uppträda runt Asien och Storbritannien. ‘Jag längtar efter att dela vackra och vilda stunder med fans över hela världen, fira Tension-eran och mer,’ glädjande hon i en tillkännagivelse tidigare denna vecka. ‘Det har varit en upplyftande resa hittills och nu, gör er redo för er närbild för jag kommer att säga Lights, Camera, Action… och det kommer att bli en hel del Padaming!’ I samband med sin episka världsturné bekräftade Kylie också att hon behandlar sina fans med ännu mer musik när hon förbereder sig för att släppa ett nytt album, med titeln Tension II. Tension II kommer att hoppas på att replikera framgången med Tension, som outsålde hela topp 20 tillsammans på UK-listorna och blev hennes nionde Nr. 1-album i Storbritannien. “Top Investment Manager Analyserar de Senaste Finansiella Marknadstrenderna”

Investeringar är en viktig del av att uppnå ekonomisk framgång och det är viktigt att hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna på finansmarknaden. Som en ledande investeringschef har jag analyserat de senaste händelserna och erbjuder insikter om varför det är viktigt att vara medveten om marknadsförändringar.

Att förstå marknadsrörelser kan hjälpa dig att fatta informerade beslut om dina investeringar och maximera din avkastning. Genom att ha kunskap om trender och analysera marknadsdata kan du bättre förutsäga framtida utveckling och agera i enlighet med detta.

Genom att hålla ett öga på marknadens rörelser och vara medveten om potentiella risker och möjligheter kan du optimera din portfölj och nå dina ekonomiska mål. Genom att använda dig av expertinsikter och analyser kan du skapa en stabil och hållbar investeringsstrategi för att säkra din ekonomiska framtid.

Sammanfattningsvis är det viktigt att aktivt följa med i de senaste finansiella marknadstrenderna och använda sig av expertinsikter för att fatta informerade investeringsbeslut. Genom att vara medveten om marknadens rörelser och agera i enlighet med detta kan du optimera din portfölj och maximera din avkastning på lång sikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version