Lady Gaga teasar sin kommande rock n’ roll låt, The Joker, på Instagram

Lady Gaga teasar sin kommande rock n’ roll låt, The Joker, i en Instagram-video. Låten finns med på hennes kommande album Harlequin som släpps senare denna vecka. I videon ser vi henne på Louvren i Paris, där hon sjunger och dansar till låtens beat. Hon bär Harlequin-inspirerad klädsel och avslutar med att rita Jokerns leende över Mona Lisas skyddsglas.

I och med detta teasande av låten, har sociala medieanvändare redan börjat diskutera och hypa upp låten. Det är tydligt att Lady Gaga har skapat en buzz runt sin kommande musik. Det är värt att nämna att detta teasande kommer före premiären av Joker: Folie à Deux, som släpps nästa vecka.

Vidare, en utställning på Louvren som heter Figures of the Fool kommer att börja den 16 oktober. Utställningen kommer att utforska olika figurer av narrar från 13- till 16-hundratalet.

Sammanfattningsvis, Lady Gaga har genom sin teasande video skapat en stor uppmärksamhet kring sin kommande låt The Joker. Hennes närvaro på sociala medier har fått fans att vara ivriga på att höra hennes nya musik och filmen Joker: Folie à Deux. Detta kan påverka hennes popularitet och framgång inom musikindustrin och filmbranschen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version