Lauren Sanchez återvände nyligen för att besöka sitt ödmjuka barndomshem i Albuquerque, New Mexico. Sanchez, 54 år – vars miljardär-fästman Jeff Bezos, 60 år, har en av världens mest imponerande fastighetsportföljer – gjorde en nostalgisk resa “down memory lane” till sin tidigare hemstad, där hon höll en händelse för att fira släppet av sin nya bok, Flugan Som Flög Till Rymden. Hon delade ett antal Instagram-bilder från sitt besök, inklusive en av henne och hennes far Ray Sanchez poserande framför det hem där hon tillbringade sin barndom. “Inget bättre än att komma hem. Gick ner för minnesvägen. Stannade vid det gamla huset med pappa. Åt fantastisk mat”, skrev hon i bildtexten. “Tack till alla mina familj och vänner som kom för att stödja @theflywhoflew. Till och med en av mina gamla lärare dök upp och tog med en årskursbok.”

I bilden med sin pappa kan hon ses med armen runt honom medan de stolt poserar framför det gula hemmet. Lauren, som förlovade sig med Amazon-grundaren Bezos 2023, bar en vit linnetopp, matchande byxor och en jeansjacka för tillfället. Den tidigare Extra-korrespondenten skyddade sina ögon med ett par pilotglasögon och bar sitt mörka hår halvt uppsatt. Samtidigt ses Ray i en röd t-shirt, blå jeans och en baseballkeps. Hon postade också en rad andra foton från sitt besök, inklusive ett foto av henne från en årskursbok där hennes födelsenamn, Wendy Sanchez, avslöjas. Under resan stannade hon till vid en lokal snabbmatskedja, Blake’s Lotaburger, där hon fotograferades när hon åt en cheeseburgare. Sanchez föddes och växte upp i Albuquerque, där hon gick på Del Norte High School och var cheerleader. Efter sin examen flyttade hon till Kalifornien och började på El Camino College, innan hon flyttade till University of Southern California, där hon studerade kommunikation.

Sanchez började sin karriär inom broadcasting som praktikant på KCOP-TV i Los Angeles innan hon arbetade som reporter på KTVK-TV i Phoenix. Hon återvände sedan till Los Angeles och blev specialkorrespondent för Extra. Hon och Bezos gick offentligt med sin relation 2019. Paret förlovade sig förra maj, efter att Jeff friat ombord på sin 500 miljoner dollar superyacht. Deras förlovning följde efter att paret hade en affär, vilket Jeff har erkänt, vilket ledde till skilsmässa från hustrun Mackenzie Scott efter 25 års äktenskap 2019 och Laurens uppbrott från maken Patrick Whitesell, som hon gifte sig med 2005, och delade en son och dotter med. Lauren delar också en son med en före detta flamma, den före detta NFL tight end Tony Gonzalez, Nikko, som föddes 2001. Fyra år efter att deras affär avslöjades för världen av National Enquirer, frågade Jeff Lauren om att gifta sig med honom, med en päronformad diamant som uppskattas vara värd minst 2 miljoner dollar.

Sedan dess har paret visat upp sin kärlek runt om i världen, semestrat ombord på Jeffs megayacht. Förutom sina lyxyachtturer tar paret semestrar till femstjärniga resorts, privata jetflygningar och strandnära semester. De äter på eftertraktade restauranger, deltar i elitfester och umgås med några av Jeffs kändisvänner.

I april rapporterades det att Bezos spenderade 90 miljoner dollar på en tredje herrgård på Floridas exklusiva Indian Creek Island, vilket ökade hans totala investeringar i området, känt som “Billionaire Bunker”, till 237 miljoner dollar. Amazon-grundaren, som nyligen rankades som den tredje rikaste miljardären i världen av Forbes, gick med på att betala 90 miljoner dollar för ett sex sovrum hem i den exklusiva Indian Creek Village nära Miami, enligt Bloomberg. Detta senaste köp kommer efter att Bezos förvärvade två herrgårdar på den ultra-exklusiva ön förra året, en för 68 miljoner dollar i juni och den andra för 79 miljoner dollar i oktober. Enligt fastighetsregister såldes den tredje herrgården i hans Indian Creek Island-portfölj senast 1998 för 2,5 miljoner dollar. Den sex sovrum stora herrgården ligger på andra sidan ön från de två grannhusen som han köpte för nästan 150 miljoner dollar förra året. Amazon-tycoon planerar att bo i huset som han nyligen köpte i en off-market-transaktion medan han river de två herrgårdarna, enligt Bloomberg. Det senaste köpet lägger bara till Bezos imponerande portfölj värd över 600 miljoner dollar spridda över New York, Washington D.C., Beverly Hills och West Texas bland andra. 2022 lade miljardären till en privat egendom på Hawaii som sträcker sig över 14 tunnland och omges av vilande lavaåkrar till sin samling. Den tre-byggnad egendomen, belägen på den pittoreska La Perouse Bay på Valley Isle i Maui, Hawaii, kostade den tidigare Amazon-chefen uppskattningsvis 78 miljoner dollar. Året innan lade han till en lyxig Manhattan-lägenhet till raden av egendomar han redan ägde på den exklusiva Fifth Avenue i New York City. Affärsmannen köpte fem egendomar under tre års tid för att bilda en de facto mega herrgård. Medan Bezos 2016 släppte 23 miljoner dollar på ett tidigare textilmuseum i det exklusiva Kalorama-området i Washington, DC. Han köpte också en 5 miljoner dollar egendom tvärs över gatan som många spekulerade i var av integritetsskäl eftersom den hade direkt sikt mot den tidigare museiegendomen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version