Perrie Edwards från Little Mix sågs klädd i en avslappnad läderjacka efter att ha uppträtt på BBC Radio 1-studion på torsdagen. Sångerskan såg strålande ut när hon lade den bruna jackan över en vit ribbad linne, som hade en svart mönstrad design. För att avsluta sin look, matchade hon jackan med midnattsblå byxor och Nike high-top sneakers. Hon stylade sitt blonda hår med lösa strandlockar och naturlig sminkning.

Hennes fantastiska framträdande kom efter att hon avslöjade hur hon en gång försökte göra slut med sin fästman Alex Oxlade-Chamberlain. Paret har varit tillsammans sedan 2016 men det var först i februari 2017 som de gick ut offentligt med sin romans. De välkomnade sedan sonen Axel i augusti 2021 innan Alex friade nästan ett år senare.

I en nylig podcast avslöjade Perrie den “förskräckliga” ånger Little Mix hade som nästan fick dem att återförenas för tidigt efter deras splittring 2022. Hon erkände att hon och hennes bandkamrater Leigh-Anne Pinnock och Jade Thirlwall initialt panikade efter att de hade bestämt sig för att gå solo.

Bandet bildades tillsammans med Jesy Nelson på The X Factor 2011 och uppnådde världsomspännande framgång. Efter över ett decennium av hårt arbete, erkände Perrie att tjejerna var uttråkade efter splittringen och all den lediga tid de plötsligt hade. De messade varandra och kände sig “sjuka” av att bara sitta runt. Nu älskar hon att göra ingenting och tycker att det är en bra balans mellan arbete och ledig tid.

Analys: Artikeln handlar om Perrie Edwards från Little Mix och hennes personliga liv, inklusive hennes förhållande med Alex Oxlade-Chamberlain och hennes erfarenheter med bandet. Den ger en inblick i hur kändisars liv kan vara och hur de hanterar sina relationer och karriärer. Det visar också att även kändisar har sina egna utmaningar och svårigheter att balansera arbete och ledig tid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version