Skellefteå och Växjö sätter nytt inofficiellt rekord i SHL

Med sex minuter och sex sekunder kvar av första perioden blockerades pucken – till sist. Skellefteå och Växjö satte nytt inofficiellt rekord (någon sådan heltäckande statistik för alla säsonger finns inte) i att spela utan avblåsning i SHL. Efter 13 minuter och 54 sekunder av den första perioden blockerade Lakers-målvakten Adam Åhman pucken och första periodens första avblåsning kom.

Efter den långa spelsekvensen fick Skellefteå till ytterligare två stopp i spelet genom att göra mål. Anton Heikkinen satte 1–0 innan 18-årige Oskar Vuollet gjorde sitt första mål i SHL.

Analysera: Detta inlägg handlar om det historiska ögonblicket när Skellefteå och Växjö satte ett nytt inofficiellt rekord i SHL genom att spela utan avblåsning i 13 minuter och 54 sekunder. Det visar på den intensiva och spännande naturen i ishockey och hur unga talanger som Oskar Vuollet kan göra sitt avtryck i ligan. Detta visar på vikten av att följa med i sportvärlden och hur oväntade händelser kan påverka både spelare och åskådare.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version