Investera i konst: En guide till att göra kloka val

Det är inte bara traditionella investeringar som aktier och fastigheter som kan ge avkastning. Konst har också blivit en alltmer populär investeringsmöjlighet, med potentiellt hög avkastning för de som vet vad de ska leta efter. Årets “Guilty Pleasure” är en utställning som visar upp ett antal konstverk, där de flesta inte är till salu – huvudsyftet är att ge konstnärer en plattform att visa upp sitt arbete. En av konstnärerna är graffitiartisten Gosha, vars verk Petter Wang anser visar en annan sida av hans konstnärskap i utställningen.

Att inkludera en graffitikonstnär i en konstutställning kan vara riskabelt, men Goshas verk känns naturliga i “Guilty Pleasure”-sammanhanget. Han har varit med varje år och bidrar till att göra våra utställningar unika. En annan deltagande konstnär är Vera Wollman, mer känd som modeinfluencer och modell under namnet Chillevera. Många känner kanske inte till Wollmans konstnärliga arbete, men nu ges chansen att se hennes skulpturer fyllda med poesi, noggrant utvalda readymades och objekt med historia.

Att investera i konst kan vara en kreativ och spännande alternativ till traditionella investeringar. Genom att välja konstverk noggrant och göra sin research kan investerare potentiellt se en betydande avkastning på sin investering över tid. “Guilty Pleasure” är bara en av många möjligheter att utforska konstvärlden och hitta verk som inte bara är vackra att titta på, utan också kan vara en lönsam investering.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version