Investeringsmöjligheter inom konstvärlden: Maler rett på veggen

Årets “Guilty Pleasure” är den sjätte i raden och kommer att visa ett tiotal verk, varav de flesta inte är till salu – huvudsyftet är att visa upp konstnärer som förtjänar en plattform. En av dessa konstnärer är graffitiartisten Gosha, som Petter Wang anser visar en annan sida av sitt konstnärskap på utställningen.

Att placera en graffitimålare på en konstutställning kan lätt kännas pinsamt och malplacerat, men det Gosha har gjort och fortfarande gör känns naturligt i “Guilty Pleasure”-sammanhanget. Han har varit med varje år och är en konstnär som verkligen sticker ut på våra utställningar.

En annan deltagande konstnär är Vera Wollman, mer känd som modeinfluencer och modell under användarnamnet Chillevera. Många är kanske inte bekanta med Wollmans konstnärliga praktik, men får nu chansen att se en serie skulpturer fyllda med poesi, noggrant utvalda readymades och objekt med historia.

Analys:

Genom att investera i konstvärlden och uppmärksamma lovande konstnärer som Gosha och Vera Wollman, kan man inte bara bidra till att stödja deras karriärer och konstnärliga uttryck, utan även potentiellt öka värdet på deras verk i framtiden. Att diversifiera sin portfölj med konstinvesteringar kan vara en klok strategi för att öka sin förmögenhet på lång sikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version