IFK Göteborgs spelare är självkritiska efter att ha spelat oavgjort mot VSK. Läs mer om matchen här!

Blåvitt dominerade den första halvleken mot VSK, men lyckades bara få med sig en poäng efter att Abdelrahman Boudah nickat in kvitteringen. Tränaren Stefan Billborn är besviken över lagets prestation och kritiserar spelarnas brist på effektivitet.

Målskytten Gustaf Norlin tar också på sig skulden och säger att han borde ha gjort fler mål i matchen. Trots flera chanser att avgöra, misslyckades Linus Carlstrand att skicka in segermålet.

Blåvitt har inte vunnit sedan juli och spelarna är frustrerade över lagets svårigheter att behålla ledningar. Emil Salomonsson och Linus Carlstrand är överens om att laget måste sluta vara rädda och fega när de leder.

Joachim Björklund uppmanar laget att inte ge upp trots den svåra perioden och ser med tillförsikt på de kommande matcherna. Trots den dåliga formen ligger Blåvitt på en säker plats i tabellen.

Stefan Billborn fokuserar på att kanalisera spelarnas frustration på rätt sätt inför nästa match. VSK ligger fortfarande sist i tabellen och målvakten Anton Fagerström konstaterar att laget måste börja ta trepoängare istället för enpoängare.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version