En ny ordstrid uppstår mellan Cardi B och hennes frånskilda make Offset

Cardi B, även känd som Bodak Yellow-stjärnan, har gått till motattack efter att Offset hävdade att hon var otrogen mot honom medan hon var gravid med deras tredje barn.

Cardi undvek att nämna Migos-rapparen vid namn, men hon talade troligen till honom när hon anklagade Offset för att försöka göra henne svartsjuk genom att antyda att han hade gått vidare från henne.

Hon underhöll ‘jag bryr mig inte’ när hon riktade in sig på sin frånskilde make och de andra kvinnor han kan ha haft relationer med under de senaste månaderna.

‘Han sa: ‘Jag är för mycket kvinna för dig’, rapporterat av USA Today, innan hon tillade: ‘Och jag har alltid varit för bra för dig.’

Cardi (född Belcalis Marlenis Almánzar), 31 år gammal, fortsatte att dela med sig om hur hon har vant sig vid sin ex-makes handlingar och att göra vad som helst som passar honom.

‘Mig överraskar ingenting längre. Du har gjort allt, så jag bryr mig inte,’ sa Grammy Award-vinnaren med hänvisning till fadern till sina tre barn.

Men sedan skulle hon gå till attack mot Offset med några hårda kommentarer, medan hon återigen inte nämnde honom direkt.

‘Tack för mina barn, dock. Alla tre av dem, jag ångrar ingen av dem. Men jag ångrar dig,’ sa den New York-födda Cardi med uppenbar känsla i sina ord.

Hon skulle sedan upprepa: ‘Jag ångrar inte mina barn’, innan hon tillade en sorts komplimang. ‘Du är en bra pappa,’ sa hon, men klargjorde snabbt, ‘Du är all right.’

Det var under allt det hårda pratet under hennes Instagram live-rant som Offset anklagade henne för att ha haft sex med någon annan medan hon var gravid med sin andra dotter.

‘U f**ked med ett barn inuti, säg sanningen!!’ delade Offset under hennes Live-evenemang, enligt E! News.

Cardi B verkade erkänna anklagelsen i ett inlägg på Twitter onsdag, där hon skrev, ‘OCH GJORDE !!!!!’

Det första paret började dejta i februari 2017, när Offset tog henne för att se Super Bowl LV mellan New England Patriots och Atlanta Falcons på NRG Stadium, Houston, Texas.

Efter att ha börjat stort med dyra Super Bowl-biljetter, började rykten om deras romans cirkulera ända tills deras hemliga giftermål i september samma år.

Under de nästa sex åren hade paret ett av-och-på-förhållande flera gånger, vilket vanligtvis inkluderade mycket hårda kommentarer på sociala medier och i intervjuer.

Under den tiden av fram-och-tillbaka välkomnade duon två barn till världen: dotter Kulture, sex år, och son Wave, tre år.

Men tydligen blev brytpunkten för Cardi den 31 juli när hon officiellt ansökte om skilsmässa från Offset (född Kiari Kendrell Cephus), 32 år.

Men en dag senare gick Cardi ut offentligt för att meddela att hon var gravid med sitt tredje barn med Offset, en dotter som de ännu inte har avslöjat namnet på.

Trots allt som pågår i hennes liv personligen och professionellt förväntas Cardi fortfarande släppa sitt andra album före slutet av 2024.

En källa berättade för Page Six att Cardi B och Offset – som initialt gifte sig 2017 – har ‘vuxit ifrån varandra’, noterade att otrohet inte hade någon påverkan på hennes beslut att ansöka om skilsmässa.

‘Det är det som drev henne till det här beslutet mer än någonting annat,’ sa källan. ‘Det här är något hon vill göra.’

Cardi B hade tidigare ansökt om skilsmässa från Offset 2020, men avbröt det till slut.

Analys:
Artikeln handlar om den eskalerande konflikten mellan Cardi B och hennes frånskilde make Offset. Trots deras tidigare romans och äktenskap, har de hamnat i en offentlig fejd med anklagelser om otrohet och personliga påhopp. Denna kändisstrid ger en inblick i hur relationer kan förändras och de komplicerade problem som kan uppstå, även bland kändisar. Det är en påminnelse om att även offentliga figurer har sina egna personliga problem och att ingen relation är immun mot svårigheter. Genom att följa deras historia kan människor dra lärdom om kommunikation, förlåtelse och att hantera konflikter på ett hälsosamt sätt, oavsett om de är kända eller inte.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version