Dakota Johnson: Från The Social Network till mötet med Barack Obama

I en ny intervju ser Dakota Johnson tillbaka på sin karriär, från hennes första roll som vuxen i 2010 års The Social Network. Dottern till Melanie Griffith och Don Johnson gjorde sin filmdebut som barn i sin mammas film Crazy in Alabama från 1999 och var endast 19 år när hon spelade in The Social Network.

Johnson var med i en scen där hon chattar med Justin Timberlakes Sean Parker i hennes Stanford-dorm, vilket hon öppnar upp om i en ny intervju med Vanity Fair. Hon delar också en historia om hur hennes berömda mor blottade henne inför ingen mindre än dåvarande president Barack Obama.

“I en scen när jag var 19 år satt jag på Justin Timberlake och slog honom i ansiktet med mitt hår”, sa hon om den första tagningen av hennes scen, där hon i princip väckte Sean.

“När jag blev tillfrågad om de Stanford-shorts jag bar i scenen, erkände jag att jag inte fick behålla dem men sa att de var ‘bra små shorts'”, tillade hon.

Regissören David Fincher är känd för att pressa skådespelare genom att göra ett stort antal tagningar under produktionen.

Johnson avslutade segmentet med en historia om en händelse med sin mor där de båda träffade Barack Obama när han var president för USA. “En gång var jag med min mamma och vi träffade Barack Obama och det var stort”, erkände Johnson.

Tidigare i år återförenades Johnson och Timberlake när hon var värd för Saturday Night Live i januari och Timberlake var musikalisk gäst. Skådespelerskan marknadsförde sin nya film Madame Web, som hade premiär i februari och tjänade 100 miljoner dollar världen över. Nästa projekt för Johnson är writer-regissören Celine Songs Materialists med Pedro Pascal och Chris Evans, som för närvarande är i postproduktion. Johnson har också komedin Splitsville med Adria Arjona, Michael Angelo Covino och Kyle Marvin i förproduktion.

Analys: Artikeln ger en inblick i Dakota Johnsons karriär och personliga anekdoter kring sin tid i filmindustrin. Den belyser även hennes kommande projekt och tidigare framgångar på bioduken. Genom att dela personliga berättelser ger artikeln en mer intim bild av skådespelerskan och hennes erfarenheter.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version