Emily Ratajkowski imponerade på fredagen när hon deltog i Loewes damklädeskollektion våren/sommaren 2025 med sin son Sylvester Apollo Bear under Paris modevecka. Modellen, 33 år gammal, hade en avslappnad stil när hon visade en skymt av sin urringning i en vit och grårutig skjorta och svart läderskjol. Hon adderade några extra centimeter till sin längd med ett par svarta läderstövlar och poserade med sin treårige son Sylvester i famnen. För att fullända sin look bar den unga mamman en par burgundy- och guldramade solglasögon samt accessoriserade med en gul halsband och ringörhängen. Samtidigt såg hennes son bedårande ut när han poserade i ett par lila byxor och matchande stövlar.

På samma evenemang syntes även Bond-stjärnan Daniel Craig med sin fru Rachel Weisz och paret sågs promenera hand-i-hand. Skådespelaren, 56 år gammal, drog till sig all uppmärksamhet när han valde en färgstark stickad tröja som han bar under en mörkgrå bikerjacka. Han kompletterade looken med lösa khakibyxor som var instoppade i ett par slitna Timberland-stövlar. Daniel, som chockade fansen när han debuterade med långt hår i början av sommaren, lade till ett par gula Ozzy Osbourne-inspirerade glasögon för att fullända den färgglada ensemblen.

Daniel samarbetade med lyxmodehuset Loewe i juli och visade att han kan bära mer än bara en klassisk svart smoking, när han debuterade med en mycket annorlunda look för deras FW24-kampanj. Skådespelaren var nästan oigenkännlig när han hade långt hår och gula glasögon och modellerade en mängd modeframåt ensembler. Många fans älskade fotograferingen och berömde The Girl with the Dragon Tattoo-stjärnan för att visa upp sin modekänsla.

Karlie Kloss och Meg Ryan var också närvarande vid evenemanget och visade upp sina eleganta och stilfulla kläder. Kollektionen för våren/sommaren bestod av slående blommiga ensembler med dramatisk stil.

Sammanfattningsvis handlar detta innehåll om kändisarnas modeval under modeveckan i Paris, där de visade upp olika stilar och ensembler. Det ger en inblick i de senaste trenderna och visar hur även kändisar kan vara modemedvetna och våga testa nya och annorlunda looks. Detta kan inspirera vanliga människor att också våga experimentera med sin stil och upptäcka nya sätt att klä sig och uttrycka sin personlighet genom mode.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version