Nytt avsnitt av “Fråga Disco”

“Fråga Disco” är tillbaka med ett nytt avsnitt. Programmet börjar klockan 14.30 och du kan som vanligt fråga vad du vill. Medverkande: Mjällbys Noel Törnqvist, Daniel “Disco” Kristoffersson och Oskar Kiisk.

Ställ din fråga i chatten nedan. Tv-spelaren där “Disco” svarar på frågor dyker upp här ovan strax innan 14.30.

– Jag gillar inte heller det nya namnet på Tele2, men tycker ändå att man ska haka på trenden. Friends blev Strawberry. Tele2 kan bli, inte Hallon, utan Blueberry. Ett bra och symboliskt namn för en arena där “Blåbärslagen” spelar!

– Vilket av stockholmslagen slutar högst när AS summeras blir de Djurgården eller Hammarby?, jämnt däremellan nu.

– Jag som gaisare hoppas att IFK åker ut. Ha ha

– Kan vi ta hem Hjalmar ekdal eller är skadad a än osv har inte hört han spela nån match på länge eller hur är läget Trevlig helg disco

Analyserar innehållet:
I det här avsnittet av “Fråga Disco” diskuteras olika ämnen relaterade till sport och evenemang. Tittarna har möjlighet att ställa sina egna frågor och få svar från programledarna. Det är en interaktiv och underhållande show som ger tittarna en chans att engagera sig och ta del av intressanta diskussioner. Genom att delta i programmet får tittarna en unik möjlighet att vara en del av samtalet och få insikter om olika ämnen som diskuteras. Det är en rolig och spännande upplevelse för alla som är intresserade av sport och evenemang.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version