Jadon Sanchos tatueringar censurerade i nya FC25

EA Sports har inte rätt att återge dem i detalj

EA Sports har nyligen släppt sin årliga upplaga av fotbollsspelet FC25, tidigare känt som Fifa. Varje år blir spelarna i spelet allt mer lika de verkliga spelarna och detaljerna blir mer noggrant återskapade. Men uppmärksamma spelare har noterat att Jadon Sanchos tatuerade högerarm inte ser ut som i verkligheten.

Sancho har tatuerat fiktiva karaktärer som Homer Simpson, Spiderman och Sonic the Hedgehog på sin arm. EA Sports har inte rättigheter att återge karaktärerna i detalj, vilket resulterat i att de endast avbildats grovt med svart färg.

Sancho har tidigare uttryckt missnöje över spelets avbildning av honom, bland annat klagat på kvaliteten på sitt hår och att tatueringarna inte inkluderats.

Den verkliga Jadon Sancho har nyligen bytt från Manchester United till Chelsea och har gjort två målgivande passningar i sina två första Premier League-matcher för sin nya klubb.

Sanchos tatueringar i FC25 är inte helt lika verklighetens tatueringar.

Analys:
Artikeln handlar om hur Jadon Sanchos tatuerade arm har censurerats i det nya fotbollsspelet FC25 av EA Sports. Detta beror på att spelet inte har rättigheterna att återge de fiktiva karaktärerna som Sancho har tatuerat på sin arm. Trots detta har Sancho uttryckt missnöje över spelets avbildning av honom och har krävt att hans tatueringar inkluderas i framtida upplagor av spelet. För fotbollsfans och spelare är detta en intressant insikt i hur detaljerade och noggranna spelutvecklare är när de återskapar verkliga spelare i sina spel.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version