Malmö FF slaktades av Rangers i Europa League-premiären – Safari: ”Hemskt att se”

Malmö FF förlorade med 2-0 mot Rangers i Europa League-premiären efter att ha hamnat i underläge redan efter 55 sekunder, tack vare ett mål av Nedim Bajrami efter ett misstag av Busanello. Under halvtid kritiserade Disney Plus-experterna Behrang Safari och Pontus Wernbloom MFF:s prestation. Safari beskrev spelet som ”hemskt att titta på” medan Wernbloom påpekade att Malmö blev ”tagna på sängen.”

MFF tilläts visserligen ha mycket boll i första halvlek men det var skottarna som skapade målchanserna, flera av dem högkaratiga. Trots en förbättring i andra halvlek lyckades Malmö inte skapa avgörande chanser, medan Rangers utökade till 2-0 efter ett nytt misstag av Busanello.

Analys:
Malmö FF hade en mardrömsstart i Europa League-spelet mot Rangers. Trots en förbättring i andra halvlek lyckades de inte komma tillbaka och förlorade med 2-0. Kritiken efter matchen var hård från experter och spelare, och det är tydligt att MFF har en del att jobba på inför kommande matcher. Det är viktigt för supportrar och investerare att vara medvetna om lagets prestationer för att kunna fatta informerade beslut om deras framtida framgång.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version