Norlinder krossar Malmö – Modo tar säsongens första seger

Mattias Norlinder visade varför Modo värvade honom tillbaka från Kanada i hemmapremiären mot Malmö. Efter en stark insats stod han noterad för två assist och var involverad i samtliga Modo-mål i en övertygande seger. Modo, som förlorade tungt i första omgången, såg ut som ett helt annat lag med Norlinder som ledare på isen.

I andra perioden fortsatte Modo att dominera spelet och Norlinder bidrog med ännu ett mål. Med en stabil ledning på 5-0 efter två perioder var segern nära för Modo. Malmö, som imponerade i premiären, hade svårt att hävda sig mot ett revanschsuget Modo.

Matchens enda tvåmålsskytt blev Johan Södergran, som bidrog till Modos seger. Malmö lyckades pricka in ett tröstmål i sista perioden, men Modo säkrade tre viktiga poäng.

Efter en tuff inledning på säsongen mot Örebro fick Modo bygga om och visa styrka mot Malmö. Med Norlinder i spetsen ser laget ut att kunna utmana i årets SHL-säsong. En imponerande prestation som ger hopp inför kommande matcher.