Investeringsexpertens förlovade Katie Dadzie kunde inte dölja sin glädje när hon begav sig ut för att leta brudklänning på fredagen. Ägaren till underklädesföretaget, 34 år gammal, var tillsammans med sin mamma Lizzie, mormor och tärna när hon förberedde sig för den stora dagen. När hon tittade på utbudet av brudklänningar verkade en i synnerhet ha fångat Katies öga när hon tog av den från galgen för att beundra den. Trots en åldersskillnad på nästan 30 år är paret förlovade och planerar att gifta sig efter att Nick friade i augusti 2023. Och det verkar som att Nick kommer vara redo för sin första dans efter att ha avslöjat att han är redo att dansa igen på Strictly på lördag efter en armbågsskada.

DIY SOS-stjärnans framtid i BBC:s dansshow var osäker tidigare denna vecka efter att han skadade armen när han bytte däck när hans bil bröt ihop på väg till sin 62-årsdag på söndagen. Men han har sedan dess fått grönt ljus av showens producenter, ett beslut som stärkts av hans popularitet bland tittarna, vilket innebär att han kommer att återvända med professionella dansaren Luba Mushtuk för vecka två. Och Katie kommer förhoppningsvis efter all dansutbildning vara redo för att bli bortskämd med en vals på deras bröllopsnatt. Paret förlovade sig i New Orleans i augusti 2023 och meddelade den glada nyheten på Instagram. Katie, som är 27 år yngre än DIY SOS-värden Nick, såg lycklig ut på en serie foton, där Nick friade medan han knäböjde. En annan bild visade henne leende från öra till öra när hon visade upp ringen som Nick hade gett henne, som faktiskt var en gelégodis. Hon bildtextade sitt inlägg: ‘Så i sista minuten hände något speciellt i New Orleans.’ Nick skrev: ‘Det var en Haribo-ringincident i New Orleans. Mycket glad.’

Analys:
Den här artikeln handlar om Nick Knowles förlovade, Katie Dadzie, som gick ut för att leta efter en brudklänning inför deras kommande bröllop. Trots åldersskillnaden mellan dem är paret förlovade och ser fram emot att gifta sig. Nick, känd från DIY SOS, har även återhämtat sig från en armbågsskada och kommer att återvända till Strictly Come Dancing. Denna händelse ger en inblick i parets personliga liv och ger en nyhetsskildring av deras förhållande och kommande bröllop.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version