Shania Twain wowade fans med sin nya look på People’s Choice Country Awards 2024

Shania Twain, en ikon inom countrymusiken, överraskade fansen när hon anlände till People’s Choice Country Awards i Nashville med en 60-talsinspirerad frisyr och en Barbie-inspirerad denimoutfit. Hon imponerade på röda mattan med en åtsittande denimklänning och matchande handskar, och hennes smink var glammigt med mascara, ögonskugga och rouge.

Twain, som är 59 år gammal, berättade för E! News att hon älskar sin nya look och var involverad i designprocessen. Hon är värd för galan och ser fram emot att möta Shaboozey, en annan artist som hon beundrar.

Under kvällen kommer Shaboozey, även känd som Collins Obinna Chibueze, att presentera ett pris och är också nominerad i flera kategorier. Andra framstående nominerade inkluderar Zach Bryan och Beyonce.

Twain är exalterad över att vara värd för galan och ser det som en fullständig cirkelupplevelse. Hon ser fram emot att träffa nya och gamla artister och är redo att fira den moderna countrymusiken.

Medan Twain ser fram emot att vara värd för galan, erkänner hon att hon kan bli lite ivrig när hon får en mikrofon och kanske kommer att “rambla” under kvällen. Hon förväntar sig en kväll fylld av spänning och möten med nya och inspirerande artister.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version