Investera i unikt hus av Gedde-Dahl från 1989 – Perfekt för framtida förmögenhetsökning!

Ett sällsynt tillfälle att investera i en unik villa designad av den berömda arkitekten Gedde-Dahl år 1989 har uppstått. Eiendommen är tinglyst på Per Grønneberg, men det är hans arvingar Sunniva Bonieux och Skage Ringnes Grønneberg som står som ägare i salgsoppgaven.

Denna exklusiva egendom ligger på en höjd med utsikt över Bogstadvannet i Oslo och erbjuder en unik “seterstil” arkitektur. Med en total yta på 1263 kvadratmeter och ett pris på 22,9 miljoner kronor, inkluderar huvudbyggnaden ett tårnrum/bibliotek, fem sovrum, fyra badrum och fyra eldstäder.

Megler Alexander Sundaas nämner att detta är en fastighet som kräver totalrenovering för att bevara dess unika karaktär. En integrerad garage, möjlighet till två uthyrningslägenheter och ett annex ingår också i fastigheten.

Med en totalpris på 23 493 000 kronor, erbjuder detta unika hus en möjlighet att investera i en bit norsk arkitektonisk historia. Arkitekten Gedde-Dahl hyllar den traditionella norska arkitekturen i sitt designarbete, vilket ger denna fastighet en unik charm och karaktär.

Så om du letar efter en investering som inte bara ger dig en vacker bostad utan också en möjlighet till framtida förmögenhetsökning, är detta unika hus av Gedde-Dahl det perfekta valet för dig!

Analys:
Genom att investera i detta unika hus designat av Gedde-Dahl från 1989, får du inte bara en vacker bostad med historisk arkitektur och fantastisk utsikt, utan också en möjlighet till framtida förmögenhetsökning. Med en total yta på 1263 kvadratmeter och en totalpris på 23 493 000 kronor, erbjuder denna fastighet en unik chans att investera i en bit norsk arkitektonisk historia. Så om du letar efter en investering som kombinerar skönhet, karaktär och potential till framtida avkastning, är detta unika hus av Gedde-Dahl det perfekta valet för dig!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version