Ung talangfull juniorkusk satsar på travet – Formel Häst tar Sveriges travscen med storm

Noa Reldén, 17 år gammal från Kalmar, har redan gjort ett namn för sig själv i travvärlden. Tillsammans med sin storebror Lowe har han startat träningsverksamheten Formel Häst, som tar inspiration från formel 1-team inom motorsporten. Trots sin unga ålder har bröderna satsat stort och Noa har till och med hoppat av skolan för att kunna fokusera helt på travet.

Medan vissa kanske tvivlar på deras beslut att satsa på travet istället för att slutföra sin skolgång, visar Noa och Lowe att deras passion och engagemang är nyckeln till deras framgång. Genom att kombinera kunskap från motorsporten med travets traditioner och tekniker har de lyckats skapa en unik tränarverksamhet som redan har börjat ta Sveriges travscen med storm.

Med deras unika tillvägagångssätt och hårda arbete har Noa och Lowe bevisat att ålder inte är en begränsning när det kommer till att följa ens passion och nå framgång. Deras historia inspirerar inte bara unga idrottare och entreprenörer, utan visar också vikten av att följa ens drömmar och tro på sig själv, oavsett vilka hinder som kan komma i ens väg. Formel Häst är ett bevis på att med rätt inställning och engagemang är allt möjligt, oavsett ålder eller bakgrund.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version