Giovanni Pernice och hans kändispartner Bianca Guaccero gjorde sin debut på den italienska versionen av Strictly Come Dancing på lördagen. Den professionella dansaren, 34 år gammal, spelar nu i Ballando con le Stelle efter att ha lämnat den brittiska versionen av showen. Giovanni och skådespelerskan Bianca hamnade på andra plats efter att ha utfört Samba och fick totalt 37 poäng från domarna och tittarnas röster, samt 30 bonuspoäng från en gäst som sköt dem upp på topplistan. Programmet har en vinnande par varje avsnitt och ett förlorande par som elimineras från showen. Poängen är en blandning av domarnas och tittarnas röster, plus 30 bonuspoäng varje vecka som ges till ett par av en person som kallas Regular Guest. Vissa poäng ges också av studiogästers representanter, vilket ofta kommer senare i serien. BBC-cheferna är redo att avslöja resultaten från deras fyra månader långa utredning om Amanda Abbingtons explosiva anklagelser om att hennes Strictly-partner Giovanni mobbade henne under träningen. Undersökningen om vad som hände under träningen har slutförts och är redo att publiceras. En källa berättade för The Sun att BBC planerar att meddela alla parter om resultatet av granskningen ‘tidigt nästa vecka’, men att endast några detaljer sannolikt kommer att offentliggöras med hela rapporten som skickas till Amanda, Giovanni och deras juridiska team. Executives på BBC hoppas att detta kommer att ‘dra en linje under frågan’, men det är mycket osannolikt att det kommer att ske och de kan ‘hantera detta i månader och månader’. De tillade: ‘Oavsett utfall kommer varken Giovanni eller Amanda att vara glada så BBC förbereder sig på eventuella överklaganden. Amanda och Giovanni har mycket välbetalda advokater som kommer att granska varje del av rapporten innan de ger råd om vad de ska göra härnäst. BBC ‘grönljusade’ Giovanni att dansa i den italienska versionen av Strictly, enligt programledaren. Den italienska Strictlys programledare Milly föreslog att kanalens godkännande av dansarens medverkan i Ballando con le Stelle ‘borde säga oss något’ om anklagelserna. ‘Om det hade funnits bevis, som det vore, skulle förövaren av Agatha Christie-stilbrottet ha avslöjats vid det här laget. BBC ger grönt ljus för Giovanni Pernice att delta i Ballando con le Stelle – Italiens version av Strictly Come Dancing

Giovanni Pernice har varit upptagen med repetitioner i Rom för Ballando con le Stelle, tillsammans med sin nya partner, den fantastiska italienska sångerskan och skådespelerskan Bianca. Han bekräftar också att han kommer att återvända till Storbritannien mycket snart och har en hektisk arbetsplan för turnéer.

Analysering:
BBCs godkännande av Giovanni Pernices deltagande i Ballando con le Stelle visar på en potentiell framgång för dansaren. Detta kan leda till ökad popularitet och fler möjligheter för honom inom underhållningsbranschen. För fansen innebär det att de kan förvänta sig att se honom på skärmen och på scenen under kommande evenemang och turnéer. Detta kan också påverka investerare och finansiella marknader genom att öka intresset för de projekt och företag som Giovanni är involverad i.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version