Helsingborg dominerar Allsvenskan med en imponerande 4-0-seger mot Gefle

Efter en imponerande seger mot Landskrona förra veckan, fortsatte Helsingborg att visa upp sitt styrka genom att krossa Gefle med 4-0. Med mål från Adrian Svanbäck och Benjamin Acquah ledde laget tidigt i matchen och fortsatte att dominera även efter paus.

Med två mål på bara en minut från Svanbäck och Taylor Silverholt, visade Helsingborg ingen nåd mot sina motståndare. Laget är nu på en imponerande andra plats i Allsvenskan och har visat att de är starka kandidater för titeln.

Även om Öster har en match mindre spelad och kan ta över andraplatsen, är det tydligt att Helsingborg är ett lag att räkna med. Gefle å andra sidan kämpar fortfarande med att undvika nedflyttning och har en tuff väg framför sig.

Med en imponerande prestation som denna visar Helsingborg att de är redo att utmana de bästa lagen i Allsvenskan. Det återstår att se hur säsongen kommer att utveckla sig, men en sak är säker – Helsingborg är ett lag att hålla ögonen på i framtiden.