Sean Monahan hyllas av NHL-stjärnans änka efter stark försäsongsdebut

Sean Monahan, 29, gjorde två mål i sin försäsongsdebut för Columbus Blue Jackets. Bredvid sig i omklädningsrummet har han Johnny Gaudreaus tröja – och efteråt hyllades han av NHL-stjärnans änka, Meredith Gaudreau.

Monahan och Gaudreau var lagkamrater och nära vänner i Calgary Flames. Efter Gaudreaus tragiska bortgång i somras har Monahan fått göra sig redo för NHL-säsongen utan sin vän. Trots detta känner han Gaudreaus närvaro i omklädningsrummet, där klubben reserverat en plats för Gaudreau och hänger upp hans tröja inför varje match.

Att ha Gaudreaus tröja närvarande fungerar som motivation för Monahan. Han minns många fina stunder och skratt när han ser tröjan. Och efter att ha gjort två mål i debuten, möttes han av journalister med Gaudreaus tröja i bakgrunden.

Monahan hyllas också av Gaudreaus änka, Meredith, som kallar honom för “Johns favoritkille i hela världen”. En stark gest som visar på det djupa bandet mellan Monahan och Gaudreau, och hur minnet av Gaudreau fortsätter att påverka Monahans spel och motivation.

Genom att hålla Gaudreaus minne levande på detta sätt visar Monahan att vänskap och minnen kan vara en viktig drivkraft i idrotten och livet i allmänhet. Det är en påminnelse om att även i svåra tider kan minnen och stöd från nära och kära vara en källa till styrka och motivation.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version