Kanye West avslöjar nytt album under evenemang i Kina

Rapparen Kanye West ska släppa nytt album, rapporterar amerikanska medier.

Kanye West, 47, meddelade nyheten i samband med ett evenemang i staden Haikou i Kina på lördagen. När albumet, som går under namnet ”Bully”, ska släppas framgår inte och den som följt West genom åren vet att han har ett förhållandevis avslappnat förhållande till angivna släppdatum. Hans senaste plattor ”Vultures 1” och ”Vultures 2”, som han gjorde tillsammans med Ty Dolla Sign, blev båda två försenade flera gånger innan de till slut släpptes vid olika tillfällen tidigare i år.

Musiken i skuggan av antisemitiska uttalanden

West, som numera kallar sig Ye, har varit en av världens största artister sedan debutalbumet ”The College Dropout” släpptes 2004. Vad gäller uppmärksamhet har dock hans musik de senaste åren hamnat i skuggan av ett antal kontroversiella och antisemitiska uttalanden.

Analys:
Kanye West, en av världens mest kända artister, avslöjar att han ska släppa ett nytt album vid namn “Bully” under ett evenemang i Kina. Trots att släppdatumet inte är klart, har fansen något att se fram emot. Samtidigt har hans musik hamnat i skuggan av kontroversiella och antisemitiska uttalanden de senaste åren, vilket har påverkat uppmärksamheten kring hans musik. Det är viktigt att vara medveten om både den konstnärliga sidan och den personliga kontroversen när man följer Kanye Wests karriär och musik.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version