Kate Moss och hennes dotter Lila firade Lila’s 22-årsdag under Paris Fashion Week på söndagen, med duon som lämnade Ritz Hotel. Supermodellen, 50, såg lika chic ut som alltid i en svart tröja som hon kombinerade med ett par tight-fit byxor. Hon avslutade sin avslappnade look med mockaankelstövlar, bar en leopardtryck handväska och skyddade sina ögon med solglasögon. Lila valde också en helt svart ensemble, och valde att bära en läder trenchcoat med vita ränder. Hon kombinerade det med en svart stickad tröja, en minikjol och ett par opaka strumpbyxor, och avslutade sin look med en subtil makeup-palett.

Kate och hennes dotter Lila är i Paris för den andra och sista Paris Fashion Week för året, som startade på måndagen. Under måndagen sågs paret tillsammans när de gjorde en stilfull ankomst till hotellet inför den prestigefyllda modeveckan. Deras ankomst till den franska huvudstaden kommer efter att Lila nyligen återförenades med sin moster Lottie Moss på British Fashion Council och Burberry London Fashion Week avslutningsfest förra veckan.

Återföreningen var för deras far Peters 80-årsdag, vilket är ett tecken på att de två äntligen har avslutat sin frostiga treåriga fejd. Bråket började tydligen när Lottie började klä av sig för den vuxna prenumerationssidan OnlyFans, efter att ha flyttat till Los Angeles 2021. Det var en avgörande tid för paret som inte har setts tillsammans på flera år, med Lottie som tidigare hävdade att Kate ‘inte ens svarar på mina sms’.

Kate och hennes dotter Lila är tillbaka på goda villkor med Kates halvsyster Lottie Moss, 26, efter tre års fejder (alla avbildade på patriarken Peters 80-årsdag i augusti). Så här kan en familjekonflikt påverka inte bara relationer utan också hur man hanterar ekonomi och investeringar. Det är viktigt att ha en stabil grund i familjerelationer för att undvika onödiga stressfaktorer som kan påverka ekonomiska beslut. Att bygga och upprätthålla hälsosamma relationer kan ha en positiv inverkan på en persons liv och finansiella framgångar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version