Investeringstips: Så påvirkar den saknade mannen i 70-åra från Førde marknaden – Röda Korset leder insatsen

Röda Korset leder sökinsatsen efter den saknade mannen i 70-åra från Førde. Med över hundra personer i aktion är frivilliga, heimevernet och civilförsvaret involverade i sökandet. Ett omfattande arbete pågår för att hitta mannen som försvann från Førde sentralsjukehus.

Polisen uppmanar nu allmänheten att granska sina bilkameror för att se om den saknade mannen syns på inspelningarna, och om han har rört sig från Vie-området. Mannen lider av demens och var senast sedd på sjukhuset torsdag eftermiddag.

Polisen har ännu inte gett upp hoppet om att hitta mannen i livet. Med hjälp av drönare, ATV:er och andra resurser fortsätter sökandet. De vädjar till allmänheten att kontrollera sina egendomar, garage, stugor och andra platser där mannen kan ha sökt skydd.

Analyserat och förenklat: En man i 70-åra försvann från sjukhuset och Röda Korset leder sökandet. Polisen uppmanar allmänheten att granska sina bilkameror för att hjälpa till att hitta mannen. Det kan påverka marknaden och din ekonomi, så håll dig informerad.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version