Loose Women firar sin 25-årsdag och för att markera milstolpen samlades showens nuvarande stjärnor för en fantastisk silvertema-fotografering. Före detta EastEnders-skådespelerskan Nadia Sawalha och journalisten Jane Moore – som båda medverkade i det allra första avsnittet – var bland de som fotograferades. Medan den långvariga ankaret Ruth Langsford, som medverkade i avsnitt två, också syntes i en glittrande cap-ärmsklänning. Fågel av fjäderstjärnan Linda Robson – som först medverkade heltid i showen 2012 – glammade också upp sig för tillfället i en paljettnummer, precis som sändningslegenden Janet Street-Porter, som nyligen firade sitt 1000:e avsnitt på panelen.

Coleen Nolan kastade huvudet uppåt i glädje när hon gjorde sig av med sin signaturlugg, nästan 24 år efter att hon först dök upp i pratshowen. I’m A Celebrity’s Charlene White – som tog över från den tidigare väderflickan Andrea McLean som ankare 2020 – strålade när hon kramade om musikalartisten Brenda Edwards. Originalpanelisten Kaye Adams valde en mörkgrå högklänning medan den före detta Coronation Street-stjärnan Denise imponerade i en broderad klänning med en djup urringning. Aktivisten Katie bar en metallisk figurnära klänning, medan den före detta Casualty-skådespelerskan Sunetra Sarker bar en kavajklänning och Love Island-stjärnan Olivia Attwood visade upp sin figur i en åtsittande högklänning som en del av fotograferingen. Komikern Judi Love – som rekryterades för att medverka i showen efter att producenterna upptäckte henne skälla på Instagram – höll sig också till den knivskarpa silvertemat i en tyll- och satin-klänning, bredvid Saturdays-sångerskan Frankie Bridge, som valde en slående metallisk plisserad klänning. Christine Lampard lyste i en racer-hals smyckad klänning, medan OS-legenden Dame Kelly imponerade i en åtsittande volangklänning. Andra kända ansikten som har medverkat genom åren inkluderar den före detta kryssningsfartygssångerskan Jane McDonald, som nyligen gjorde en känslosam återkomst till skrivbordet, och Katie Price, som var en regelbunden från 2015 till 2018.

Loose Women-redaktören Sally Shelford sa: ‘Under de senaste 25 åren har Loose Women tagit itu med tabun och talat om ämnen som inte öppet diskuterats på TV, inklusive misshandel, klimakteriet, missfall och sorg. Vår fantastiska publik i studion och hemma har alltid varit den femte Loose Woman, och vi lovar att fortsätta prata, dela och belysa viktiga ämnen som dessa för våra fantastiska tittare.’ Men en märkbar frånvaro från bilden var Stacey Solomon, vilket ger tvivel om huruvida hon någonsin kommer att återvända till ITV-showen efter att ha avslöjat sitt överraskande karriärbyte tidigare i sommar. Den före detta sångerskan har skapat sig en karriär inom tv-presentatör sedan hon först kom till allmänhetens uppmärksamhet och vann nyligen sin första National Television Award för sin serie Sort Your Life Out.

Stacey – som har Zachary, 16, Leighton, 12, från tidigare förhållanden samt Rex, fem, Rose, två, och 19 månader gamla Belle med Joe Swash – sa: ‘Under det här året har jag tänkt mycket på balansen mellan arbete och familj och saker som har behövt prioriteras.’ År 2023 gjorde Staceys enda andra framträdande i showen i november, sju månader efter att hon födde sitt yngsta barn men vid den tiden hade hon inte medverkat regelbundet på över 18 månader. Men vid den tiden hade hon redan varit med som domare på Bake Off: The Professionals och hade tagit över från komikern Tom Allen. Linda Robson, som var Staceys enda medstjärna som deltog i hennes Pickle Cottage-bröllop 2022, förklarade för The Sun att den fembarnsmamman är ‘för upptagen’ för att återvända till ett heltidsjobb eftersom hon har fullt upp med olika andra projekt. Hon sa: ‘Jag skulle älska att hon kom tillbaka, hon är en riktigt bra Loose Woman – hon är väldigt ärlig. Men jag tror att hon har för mycket på gång. Hon har sin egen serie och hon och Joe är ute i sitt lilla hus. Hon är fortfarande mycket välkommen men hon är bara så upptagen.’ Fram till 2021 var det inte ovanligt att Stacey medverkade upp till tre gånger i veckan men hon har medverkat allt mindre på senare tid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version