Investera i unika upplevelser: Princes “Purple Rain” hus öppnas för besökare – bara för en begränsad tid

I samband med 40-årsjubileet av filmen “Purple Rain” erbjuds nu en unik möjlighet för fans att hyra “The Kids” bostad i Minneapolis. Huset, som fungerar som en kombination av museum och hem, är fyllt med Princes personliga föremål, kläder och till och med tidigare osläppta låtar. Besökarna kan även skanna qr-koder för att höra bakgrundsinformation från filmens skådespelare.

Priset för en natt i huset är endast 70 kronor per person, baserat på Princes favoritsiffra. Men skynda dig – huset kommer bara att vara tillgängligt för uthyrning under 25 nätter mellan den 26 oktober och den 14 december. Det är en unik chans att kliva in i Princes värld och uppleva en bit av musikhistorien på nära håll.

Filmen “Purple Rain” och albumet med samma namn gjorde Prince till en världssuccé, och hans musikaliska arv lever vidare än idag. Genom att besöka hans hem kan fansen hedra hans minne och ta del av en unik och minnesvärd upplevelse. Så var en av de lyckliga få som får chansen att bo i Princes legendariska hem och skapa egna minnen för livet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version