Norges ledande USA-expert med färska analyser av sitt andra hemland

Thomas Seltzer är igång med en ny säsong av UXA på NRK. Denna vecka är han också gäst i Stopp verden med politisk redaktör Torbjørn Røe Isaksen. Över några klassiska, norska öl diskuterar de det stora Amerika, Donald Trump och om Seltzers analys egentligen är ganska vänstervriden.

Stopp verden är en podcast från E24 och Podme. I Stopp verden träffar samhällsredaktör Torbjørn Røe Isaksen en gäst varje vecka för att prata om ett ämne – över ett gott glas dryck.

Samtalen handlar om de stora frågorna och de långa linjerna, om hur vårt samhälle har utvecklats och hur vi ska manövrera framåt.

Analys:
I denna artikel presenteras Thomas Seltzer, en framstående USA-expert, och hans färska analyser av sitt andra hemland. Genom att vara en gäst i podcasten Stopp verden, diskuterar han viktiga ämnen som det stora Amerika och Donald Trump. Denna typ av analyser och diskussioner kan ge insikt och förståelse för den politiska situationen och hur den kan påverka våra liv och ekonomi. Att lyssna på experter som Seltzer kan vara en bra källa till information och kunskap för att fatta informerade beslut i framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version