Den bästa investeringschefen: Jenny Ryan imponerar med regnbågens glittrande klänning

The Chase-stjärnan Jenny Ryan såg helt annorlunda ut än The Vixen när hon bar en regnbågsfärgad paljettklänning på Silver Clef Awards i London. Evenemanget, som är en prestigefylld årlig ceremoni som arrangeras av Storbritanniens största musikterapicharity Nordoff and Robbins, hölls på The Grosvenor House Hotel på fredagen. Jenny klev ut för prisutdelningen i en djurtryck och regnbågsfärgad omlottklänning med en urringning. Hon matchade looken med svarta genomskinliga strumpbyxor och grova snörstövlar, med sina karakteristiska kopparfärgade lockar nedanför axlarna. Jenny var på röda mattan tillsammans med konstnären Thomas Wolski, och paret gjorde fredstecken när de poserade för bilder.

Silver Clef Awards har sedan 1976 samlat in nästan 13 miljoner pund för transformerande musikterapitjänster för barn och vuxna över hela Storbritannien. Jenny avslöjade i april att hon kände sig “sårbar och ängslig” efter att ha blivit bestulen. Hon blev offer för en grym bluff efter att en man knackade på hennes dörr och bad om tillträde till hennes lägenhet på grund av en påstådd läcka. Medan han lovade att bara ta några bilder, gick mannen istället in i Jennys sovrum och stal hennes mobiltelefon samt några smycken med sentimentalt värde. I en intervju med Morning Live berättade Jenny för programledarna Gethin Jones och Helen Skelton om händelsen.

Efter att ha förklarat hur bedragaren kom in i hennes lägenhet, sa hon: “Det var en vanlig morgon och jag hörde någon ringa på dörren, släppte in någon i mitt flerbostadshus. Han knackade på dörren och berättade att förvaltaren var på väg, det hade varit en läcka, det hade med det nya köket att göra – vi hade bara fått ett nytt kök, hyresvärden hade precis installerat det.” Jenny gick sedan vidare att förklara hur mannen sa att han behövde ta några bilder av den påstådda läckan och att det bara skulle ta några minuter. “Kanske jag ifrågasatte det lite. Men jag tänkte ‘vi har haft så många besökare, det är ett snabbt jobb, gå på jag ska släppa in honom.’ Tyvärr hade han dåliga intentioner, han kom in i mitt sovrum med dörren stängd och när han lämnade insåg jag att han hade tagit min mobiltelefon och tre smycken som jag fått av mina föräldrar för speciella tillfällen och som inte går att ersätta.” Jenny gick genast för att försöka hitta sin telefon för att ringa sin hyresvärd och fråga om mannen hade väntats komma runt – men den var borta. När Helen erbjöd sitt stöd till Jenny, frågade hon hur hon mådde nu efter händelsen, och Jenny medgav: “Jag känner mig dum både då och nu.” “Jag känner mig lättlurad som lät detta hända. Jag vet att jag inte borde klandra mig själv för mycket eftersom detta var en mycket slug scam.”

Analys: I denna artikel rapporteras det om Jenny Ryans uppträdande på Silver Clef Awards i London, där hon imponerade i en regnbågsfärgad klänning. Dessutom avslöjas hennes upplevelse av att ha blivit bestulen i en bedrägeri. Det är viktigt att vara medveten om bedrägerier och att vara försiktig med främlingar som ber om tillträde till ens hem. Det är också viktigt att rapportera stölder till polisen och att inte klandra sig själv för att ha blivit lurad.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version