Kraftigt oväder hotar Roskildefestivalen – Besökare evakueras på grund av dåligt väder

Oväder väntas slå mot Roskildefestivalen i Danmark med kraftiga vindbyar, hårda skurar, åska och potentiellt hagel. Prognosen visar att det värsta väntas på lördag kväll, vilket kan leda till storm. Arrangörerna är uppmärksamma på den potentiella risken och har redan börjat evakuera besökare.

Enligt meteorologer kan vindbyarna nå upp till 20 meter per sekund, vilket kan skapa farliga förhållanden. Festivaldeltagare uppmanas att vara försiktiga, plocka ihop lösa föremål och hålla sig uppdaterade via festivalappen.

Trafikstockningar har redan börjat uppstå i området på grund av besökare som lämnar festivalen i förtid. Söndagen förväntas vara något lugnare, men starka vindar kommer fortfarande att vara närvarande. Det dåliga vädret har redan tvingat till avbrott för vissa konserter, vilket påverkar festivalupplevelsen för många.

Det är viktigt att vara medveten om de potentiella riskerna och följa arrangörernas rekommendationer för att undvika farliga situationer. Ta alltid hänsyn till väderprognoser och var beredd på eventuella förändringar i festivalprogrammet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version