David Harouns kritik mot hälsogurkor på Tiktok och hur han strävar efter att förändra hälsoindustrin – en stor intervju med träningsinfluencern

David Haroun, 31 år, är en träningsinfluencer som har gjort sig känd för att såga så kallade “hälsogurkor” på Tiktok. Han beskriver hälsoindustrin som en cirkus och strävar efter att rätta till faktafel och pseudovetenskap som sprids genom sociala medier. Genom sin hårda ton har han fått kritik, men hans mål är att hjälpa människor att må bättre och förändra hälsoindustrin.

Med över 250 000 följare på Tiktok har David Haroun gjort det till sin mission att rätta till dessa gurkor med en sarkastisk ton. Han har själv gått igenom en stor hälsoresa, där han vägde 120 kilo och testade alla dieter innan han fann balans genom att tävla i fitness. Nu driver han hälsoplattformen Certan och strävar efter att hjälpa andra att förstå vikten av långsiktiga hälsosamma val.

Genom att syna hälsogurkorna i sömmarna och ge rätt information till sina följare vill David Haroun belysa hyckleriet och de falska löften som sprids inom hälsoindustrin. Han är medveten om att det inte alltid är populärt att vara så hård mot de som sprider felaktig information, men han ser det som sin plikt att hjälpa människor att göra kloka val för sin hälsa.

Så, är det hälsogurkor eller är det bra tips med David Haroun? Han står fast vid att sanningen är viktig och att det är viktigt att se igenom de falska löften som kan skada vår hälsa. Med sin kunskap och erfarenhet vill han guida andra mot en hälsosammare livsstil och belysa de faror som lurar inom hälsoindustrin. David Haroun är en röst för förändring och för sanningen inom hälsobranschen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version