Gunilla Persson avslöjar: Varför hon inte röstar i USA-valet

Gunilla Persson gör det tydligt: Hon kommer inte att engagera sig i politik genom att rösta i USA-valet. Även om Hollywoodfrun agerat statsminister i TV, så är uppdraget inget för henne.

Gunilla Persson väljer att inte rösta i det kommande amerikanska presidentvalet. Hon anser att valet mellan Biden och Trump är “ett skämt”. Persson blev tidigare inblandad i svensk politik när Alternativ för Sverige använde en video med henne i sina sociala kanaler. Hon säger att hon blev lurad att medverka och att hon känner avsky för partiet. Incidenten har enligt henne påverkat hennes musikkarriär negativt. Hon planerar nu att se om det finns möjlighet att stämma partiet.

Det amerikanska presidentvalet närmar sig. Men Gunilla Persson, 65, är inte en av miljontals i USA som kommer göra sin röst hörd den femte november när kampen mellan demokraterna eller republikanerna ska göras upp. – Jag röstar inte. Jag tycker att de kandidater som man kan rösta på i USA är rena skämtet. Man kan väl inte ta fram Biden och Trump? Det är så sjukt. Man orkar inte. För Aftonbladet berättar Hollywoodfrun att hon aldrig röstat då hon anser att det inte finns något värt att rösta på. Varken hemma i Sverige eller i USA.

– Jag tycker att de här ledarna som kommer fram genom val är väldigt korrupta. De är korrumperade. Det är därför jag inte röstar på dem. Om jag vore statsminister så skulle samhället se annorlunda ut.

Gunilla Persson berättar för Aftonbladet att händelsen med Alternativ för Sverige har fått konsekvenser för hennes musikkarriär. – De förstör för mig. Något stort som var bokat för mig har inställts in på grund av den här AFS-inblandningen. Trots att arrangören visste att jag blivit lurad så valde man att avboka mig. Jag har förlorat pengar på detta, säger hon. Gunilla Persson och hennes management på Gozzi Records har planer på att ta händelserna vidare berättar hon. Men vilket nästa steg blir återstår att se. – Jag kommer åtminstone försöka se om det finns möjlighet att stämma det jädra AFS-partiet, säger Gunilla Persson.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version