Jordan Pickfords fru Megan anslöt sig till sina med-WAGs för att heja på England under deras kvartsfinal i Euro mot Schweiz i Düsseldorf på lördagen. Megan, 28 år, som delar två barn med målvakten, utsände sofistikering i en chic ensemble komplett med en Hermes Birkin-väska värd 30 000 pund när hon tittade från läktaren.

Gareth Southgates män lyckades toppa grupp C på ett övertygande sätt och har ännu inte imponerat i Tyskland den här sommaren, men hoppas kunna klara sig bra mot schweizarna för att boka sin plats i semifinalerna.

Påverkaren Megan matchade en Englands målvakts tröja med en kortrandig kofta och matchande kofta som hon hängde över axlarna.

Samtidigt hade Love Island-stjärnan Dani, 27, sina ögon stadigt på planen och sin partner Jarrod Bowen, och bar sin egen designerväska med en Fendi baguette värd 3 000 pund över axeln.

Hon stoppade en klassisk vit Englands tröja i ett par rosa räfflade byxor och skyddade sina ögon bakom ett par snygga solglasögon. Dani välkomnade tvillingflickor, Summer och Star, med fotbollsspelaren i maj 2023.

Också på läktaren fanns Conor Gallaghers partner Aine Kennedy, 24, som hade på sig en figursydd denimoverall för tillfället. Modellen bar också sin egen Hermes Birkin-väska värd 30 000 pund i en chic kräm med en färgglad scarf virad runt handtaget.

Tidigare under dagen sågs Annie Kilner och hennes familj gå ombord på ett privatplan på Manchester Airport när de reste till Düsseldorf för att stötta Kyle Walker.

WAG:en har varit närvarande vid varje Englands match hittills, men hon har tydligen lovat att “inte spela lycklig familj” med sin man i Tyskland.

Den fyrbarnsmamman har istället valt att flyga in med returflyg för 35 000 pund på ett privatplan för att delta i varje match istället för att stanna i landet under hela tiden. Annie delar sönerna Rezon, två månader, Roman, 11, Riaan, sju, och Reign, fem, med Englands vicekapten, och pojkarna har också setts på matcherna i Kyles tröja nummer 2.

Slutligen, även om det kan verka som att följa med på fotbollsmatcher som en WAG inte har någon betydelse för de flesta av oss, är det viktigt att komma ihåg att offentliga figurer och deras partners påverkar ekonomin och finansmarknaderna. När dessa personer syns och stöder sina partners kan det påverka varumärken, sponsorkontrakt och till och med investeringar. Så även om det kan verka som en trivial nyhet, kan det ha större ekonomiska konsekvenser än många inser.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version