Investeringar och Finansiella Marknader: Tobey Maguire och Lily Chee lämnar Michael Rubins exklusiva fest tillsammans

Tobey Maguire sågs lämna Michael Rubins All-White fest med en fantastisk modell på sin arm under Independence Day. Hans påstådda kärleksintresse, Lily Chee, är en 20-årig modell och skådespelerska. Spider-Man-stjärnan, 49 år gammal, hade armen runt henne när de lämnade Fanatics VD: s årliga stjärnspäckade tillställning tillsammans. Innan festen med Chee var hans senaste offentliga förhållande med modellen Tatiana Dieteman. Maguire var också tidigare gift med smyckesdesignern Jennifer Meyer i ett decennium från 2007 till 2017.

Chee är en New York-baserad modell och skådespelerska, som just firade sin 20-årsdag i september 2023. Den framväxande stjärnan – vars far är kinesisk-malaysisk och mor är irländsk och skotsk – upptäcktes i en matbutik vid nio års ålder. Hon är för närvarande student vid Columbia University. Som modell har hon medverkat i modekampanjer för Valentino, Dior, Ralph Lauren, Calvin Klein och Tommy Hilfiger.

Chee har gjort framträdanden i Marvels Daredevil-serie och Netflix medicinska drama New Amsterdam. Senast medverkade hon i den kortfilm från 2023 som heter Nothing, Except Everything. Vid årets största fest var Maguire och Chee klädda i vitt för festens tema.

Modellen visade upp sin vältränade figur i en vit midi-klänning med en mycket hög utsparing på sidan, som hölls ihop av snörade band. Hennes långa, mörka hår föll ned över ryggen, och hon valde en subtil sminklook för att visa upp sin ungdomliga skönhet. Hon bar en vit axelväska och sågs strutande genom festen i ett par strappy klackar bredvid sin nära vän Livvy Dunne.

Samtidigt som den stjärnspäckade Rubin-festen hade en imponerande gästlista inklusive Kim och Khloe Kardashian, Lala Anthony, Tom Brady, Emily Ratajkowski, Winnie Harlow, Brooks Nader och Drake.

Analys: Artikeln handlar om Tobey Maguire och Lily Chees deltagande i en exklusiv fest, deras relation och Chees framgångsrika karriär inom modell- och skådespelarbranschen. Det visar på en spännande kändisvärld och ger en inblick i deras livsstil och sociala cirkel, samtidigt som det ger en nyanserad bild av deras personliga och professionella prestationer.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version