Melissa Rawson och Bryce Ruthven förskräcktes på måndagen när flyget de tog till Thailand flög in i ett elektriskt oväder. Det gifta vid första ögonkastet-paret var exalterade över att äntligen åka på smekmånad 15 månader efter att ha gift sig, men sa att resan utomlands var en mardröm. De delade med sig till Instagram med en video som dokumenterade prövningen, Melissa, 33, sa att deras plan var tvunget att ändra kurs två gånger och tanka innan det kunde landa i Bangkok. ‘Vi var tvungna att avvika två gånger eftersom vi flög in i ett elektriskt oväder. För första gången någonsin på en flygning var jag skräckslagen,’ sa hon, fortfarande sittande på planet. Melissa vände sedan kameran mot sin man Bryce, 35, och sa att ‘han mådde bra’ under det fasansfulla provet som såg deras restid fördubblas. Hon fortsatte med att säga: ‘Vi måste vänta på att det här elektriska ovädret ska passera innan vi gör det tredje försöket… tredje gången gillt.’ Timmar senare avslöjade Melissa för sina följare ‘det tog fyra timmar’ för planet att tanka på en sekundär flygplats innan de kunde landa på Suvarnabhumi Airport. ‘Sex timmar senare, vilken jävla skitshow, herregud. Vi blev informerade om att det skulle ta 10 minuter att tanka – det tog fyra timmar,’ sa hon. ‘Varje plan som kom in efter oss lyfte innan oss. Vi kunde inte gå av planet. Ingen kommunikation, mat eller vatten hela tiden,’ lade hon till. Den tvåbarnsmamman, som delade tvillingpojkarna Levi och Tate med Bryce, sa att hennes hjärta gick ut till babyn som satt fast på planet. Medan paret till slut kunde landa och komma in i flygplatsen, slutade kaoset inte där, med Melissa delar ännu en uppdatering. ‘Köerna, ljudet, ingen förstod varandra, den envisa australiska mannen…’

Analys: Artikeln handlar om en traumatisk flygupplevelse för ett par som reste till Thailand. Trots de svåra omständigheterna visar historien vikten av att hantera oväntade händelser på resor och hur kommunikation och tålamod är avgörande. Det påminner oss om att vara förberedda på att saker inte alltid går som planerat och att behålla lugnet i stressiga situationer. Den ultimata guiden för framgångsrik investering: Hur man navigerar i finansiella marknader

I denna artikel kommer du att lära dig hur du kan bli en mästare på investeringar och navigera framgångsrikt i de finansiella marknaderna. Vi kommer att utforska de bästa strategierna för att maximera avkastningen på dina investeringar och minimera riskerna. Med denna kunskap kommer du att kunna ta kontroll över din ekonomiska framtid och uppnå dina ekonomiska mål.

I dagens snabbrörliga värld är det avgörande att vara väl förberedd och informerad när det gäller investeringar. Genom att förstå de olika finansiella instrumenten och marknadstrenderna kommer du att kunna fatta välgrundade beslut som gynnar dig på lång sikt. Med rätt strategi och verktyg kan du skapa en stabil ekonomisk grund för dig själv och dina nära och kära.

Att investera kan vara skrämmande för många, men med rätt kunskap och rådgivning kan det vara en mycket givande erfarenhet. Genom att följa råden i denna artikel kommer du att kunna ta dina investeringar till nästa nivå och uppnå finansiell frihet. Ta kontroll över din ekonomiska framtid redan idag och börja investera för framgång!

Analys:
Denna artikel ger en omfattande guide för att navigera framgångsrikt i de finansiella marknaderna och maximera avkastningen på investeringar. Genom att förstå olika strategier och verktyg kan läsaren skapa en stabil ekonomisk grund och uppnå sina ekonomiska mål. Att investera kan vara skrämmande, men med rätt kunskap och rådgivning kan det vara en givande erfarenhet som leder till finansiell frihet. Det är viktigt att vara väl förberedd och informerad för att kunna fatta välgrundade beslut när det gäller investeringar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version