En dag ute med Zoe Saldana och hennes familj i Paris, Frankrike

Zoe Saldana, den amerikanska skådespelerskan, 45 år gammal, sågs ta en promenad genom Kärlekens Stad med sin man, den italienska konstnären Marco Perego, och deras tre barn på söndagen. Paret har varit gifta sedan juni 2013 och har tre söner tillsammans: åttaåriga tvillingarna Cy och Bowie samt sexåriga Zen.

Under promenaden fotograferades Perego, 44 år, när han gav sin fru en kyss i pannan medan de höll om varandra. Senare sågs paret stanna mitt på trottoaren för att titta på Saldanas telefon för att få vägbeskrivning medan barnen pratade med varandra.

För dagens utflykt bar Saldana en ärmlös grå klänning och ett par ljusa randiga espadriller från Missoni. Hon hade också en grå jacka knuten runt midjan. Avatar-stjärnan kompletterade sin look med en halsband, flera armband på handlederna och en ring, medan hon hade sitt bruna hår rakt och i en bouncy bob, som var axellång.

Perego bar en svart bomberjacka, en vit t-shirt, ett par ljusblå jeans och ett par beige stövlar. Den italienska konstnären avslutade sin look med sin vigselring på fingret och bar sitt signaturlånga bruna-blonda hår, rakt ner.

Tvillingarna, som är identiska, hade på sig matchande svarta ärmlösa t-shirts och ett par svarta shorts med sina långa mörka hår nedsläppta. En tvilling bar ett par vita och gröna sneakers medan den andra bar ett par svarta sneakers. Den senare tvillingen hade också en ljusrosa mössa på huvudet.

Zen bar en vit ärmlös t-shirt, ett par beige cargoshorts, ett par vita strumpor och ett par grå sneakers. Skådespelerskan flyttade sin familj till den franska huvudstaden under de senaste fyra månaderna medan hon spelade in den kommande musikaliska kriminalkomedin Emelia Perez, där hon kommer att spela med Selena Gomez.

Saldanas och hennes familjs uppträdande i Paris kommer några dagar efter att hon debuterade sin bob-frisyr vid en händelse i London för att främja hennes kommande serie Special Ops: Lioness, som även har Oscar-vinnande skådespelerskan Nicole Kidman. Programmet har premiär på Paramount+ den 23 juli.

En röd matta-premiär för Special Ops: Lioness var planerad att hållas den 18 juli, men den ställdes in den 13 juli, 24 timmar före början av SAG-AFTRA-strejken. Special Ops-röda matta-premiären är en av de första stora evenemangen som ställts in på grund av SAG-AFTRA-strejken, den senaste i de pågående arbetskonflikterna. WGA-strejken, där författare korsade strejklådan, har pågått sedan början av maj.

Analys:
Artikeln handlar om Zoe Saldana och hennes familj som tillbringar en dag tillsammans i Paris, Frankrike. Vi får en inblick i deras familjeliv och hur de spenderar tid tillsammans. Zoe Saldana är en känd skådespelerska som har varit gift med den italienska konstnären Marco Perego sedan 2013 och de har tre söner tillsammans. De var ute och promenerade i Paris, och vi får en beskrivning av deras kläder och utseende under dagen. Artikeln nämner också att Zoe Saldana har varit i Paris för att filma en kommande film och att hon nyligen debuterade en ny frisyr vid en händelse i London. Det ger läsaren en inblick i Zoe Saldanas personliga och professionella liv samt hennes familj.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version