Adrian Mutu avslöjar Cristiano Ronaldos framtidsplaner – Vill spela officiell match med sonen

Adrian Mutu, 45, har gett en insyn i vad Cristiano Ronaldo, 39, planerar för framtiden. Enligt rumänen är Ronaldos önskan att spela en officiell match med sin son. Efter att EM är över för Ronaldo återstår det att se vad som händer härnäst. Kontraktet med Al-Nassr sträcker sig till juni 2025, men framtiden i landslaget är osäker.

Adrian Mutu, som träffade Cristiano Ronaldo tidigare i Saudiarabien, hävdar att det skulle vara möjligt för Ronaldo att spela en halvlek med sin son i Al-Nassr. Ronaldos son, Cristiano Ronaldo Jr, spelar redan för Al-Nassrs ungdomslag.

Det verkar som att Cristiano Ronaldo har storslagna planer för sin framtid på fotbollsplanen, vilket kan vara av intresse för både fans och investerare som följer hans karriär och eventuella affärsmöjligheter. Att spela en officiell match med sin son skulle vara en minnesvärd händelse och kan öppna upp för nya möjligheter och intäkter för alla inblandade parter. Det är definitivt något att hålla ögonen på för framtida investeringar och affärsbeslut.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version