Olivia Grant, dotter till den firade skådespelaren Richard E. Grant, gifte sig med sin partner Florian Herbst i en borgerlig ceremoni, tre år efter att skådespelarens fru gick bort i cancer.

Olivia Grant, en castingassistent vars filmkrediter inkluderar förra årets rekordbrytande Barbie, utbytte löften med Herbst på måndagen under en ceremoni som endast deltog av hennes far och brudgummens föräldrar.

Bekräftelse av nyheterna på X, tidigare Twitter, avslöjade Withnail & I-stjärna Grant, 67, att de firade bröllopet med en fiskmiddag på restaurangen Scott’s i Mayfair innan de tillbringade natten på The Ritz.

Firandet kommer tre år efter att Grants fru på 35 år och Olivias mamma Joan Washington avled efter en kamp mot bröstcancer i fjärde stadiet.

Joan, en dialekttränare, gick bort tragiskt vid 75 års ålder, åtta månader efter att hon fick diagnosen sjukdomen.

Grant bekräftade sin dotters förlovning i oktober, med skådespelaren delar fyra bilder av Olivia, Herbst och hennes stora diamantring.

Han skrev: ‘Vår älskade dotter @oliviagranted förlovade sig med Florian Herbst i helgen. Fickorna fulla av lycka!!’

Herbst, en österrikisk finansman utbildad vid Cambridge, arbetar för närvarande som chef för företagsfinansiering på Village Hotels.

Före flytten till England tog Herbst en treårig kandidatexamen i internationell affärsverksamhet vid WU (Wiens universitet för ekonomi och företagsekonomi).

Grant avslöjade tidigare den ‘fantastiska mantran’ han har levt efter sin frus död.

Skådespelaren berättade hur hans fru gav honom ord att leva efter dagarna innan hon dog, vilket har hjälpt honom att hantera ‘avgrunden av sorg’ sedan dess.

Analysera: Artikeln handlar om Olivia Grants giftermål med Florian Herbst, tre år efter att hennes pappa, Richard E. Grants fru, Joan Washington, gick bort i cancer. Grant bekräftade förlovningen i oktober och beskrev deras lyckliga stunder. Artikeln ger inblick i Grants och familjens liv efter Joans bortgång, samt beskriver Florians utbildning och karriär. Det betonar också Grants mantra för att hantera sorgen efter sin frus död. Sammantaget är artikeln en personlig skildring av kärlek, förlust och fortsatt liv efter en tragedi. Titel: Expertråd från världens främsta investeringschef för att maximera din ekonomiska tillväxt

Är du intresserad av att öka din förmögenhet och maximera din ekonomiska tillväxt? Som världens främsta investeringschef har jag samlat de bästa expertråden för att hjälpa dig att nå dina ekonomiska mål.

Att investera på rätt sätt är avgörande för att bygga en stabil ekonomisk framtid. Genom att diversifiera din portfölj och hålla dig informerad om de senaste trenderna på finansmarknaden kan du minimera riskerna och maximera avkastningen.

Ett annat viktigt steg är att ha en långsiktig strategi och inte låta kortsiktiga svängningar på marknaden påverka dina beslut. Genom att ha tålamod och disciplin kan du skapa en hållbar ekonomisk tillväxt över tid.

Genom att följa dessa expertråd och göra kloka investeringsbeslut kan du ta kontroll över din ekonomi och skapa en ljusare ekonomisk framtid för dig själv och dina nära och kära.

Analys: Det är viktigt att förstå vikten av att investera på rätt sätt för att maximera sin ekonomiska tillväxt. Genom att diversifiera sin portfölj, hålla sig informerad och ha en långsiktig strategi kan man minimera riskerna och öka sina chanser till framgång på finansmarknaden. Det handlar om att ta kontroll över sin ekonomi och skapa en stabil grund för framtida ekonomisk tillväxt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version