Den australiensiska inflytaren Kurt Coleman har påstått att han upplevt omvänd rasism och ofta kallas ‘white trash’. Den sociala mediestjärnan, 26, beskrev några av de påstådda fördomar han blivit utsatt för i en TikTok-video. ‘Vissa säger att du inte kan vara rasist mot vita människor. Men jag kallas konstant white trash,’ sa han. ‘Människor säger saker som “Från en vit man kan du inte prata.” Det är rasistiskt. Det är motbjudande att prata med någon så.’ Han sa att han alltid dömer människor efter deras karaktär snarare än hudfärg och önskade att alla andra gjorde detsamma. ‘Jag ser bara människor för vilka de är. Jag bryr mig bara om människor om de är trevliga till hjärtat,’ tillade han. ‘Det sista jag bryr mig om är någons hudfärg. Det betyder ingenting för mig om du är en bra person.’ Många av Kurts följare höll med den sociala mediestjärnan. ‘100 procent. Det är vad som finns i ditt hjärta som betyder något,’ skrev en, medan en annan tillade ‘Kurt för president.’ Coleman har fått rykte om sig för sina kontroversiella kommentarer i sociala medier. Förra året avslöjade han sin bisarra teori om vad som hände med passagerarna på det ödesdigra OceanGate-ubåten. Coleman postade en video på sociala medier där han hävdade att ubåtens fem passagerare kanske fortfarande är i livet, efter att det deklarerades att deras fartyg imploderade. ‘Det finns en hel ‘nother värld där nere som aldrig har upptäckts. En sjöjungfru fick tag på dem och tog dem helt enkelt in i sin värld,’ började han. ‘Detta skulle faktiskt kunna hända eftersom ingen har sett resten av världen där nere.’ Investera i den bästa marknaden: En guide till framgångsrika investeringar

Att investera i finansmarknaden kan vara en lönsam affär om det görs på rätt sätt. Med rätt kunskap och strategi kan du maximera dina vinster och minimera dina förluster. I denna guide kommer vi att titta på några av de bästa investeringsstrategierna för att hjälpa dig att nå framgång på marknaden.

En av de viktigaste sakerna att komma ihåg när det gäller investeringar är att ha en långsiktig strategi. Att försöka tjäna snabba pengar genom att handla frenetiskt kan vara lockande, men det är sällan hållbart i det långa loppet. Istället är det viktigt att ha tålamod och disciplin för att låta dina investeringar mogna över tid.

En annan viktig faktor att beakta är diversifiering. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du minska risken och öka möjligheten till avkastning. Genom att inte satsa alla dina pengar på en enda investering minskar du risken för att förlora allt på en gång.

Slutligen är det viktigt att hålla sig informerad om marknaden och ekonomin. Genom att följa trender och analysera data kan du fatta mer informerade beslut om dina investeringar. Att vara medveten om potentiella risker och möjligheter kan hjälpa dig att navigera marknaden på ett mer framgångsrikt sätt.

Genom att följa dessa riktlinjer och investera klokt kan du öka dina chanser att nå framgång på finansmarknaden. Kom ihåg att göra din forskning och rådfråga med en finansiell rådgivare om du är osäker på vilka investeringar som är lämpliga för dig. Med rätt strategi och kunskap kan du ta kontroll över din ekonomiska framtid och nå dina ekonomiska mål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version