Investera i Darryn Lyons lyxiga Sydney-lägenhet för en otrolig avkastning

Darryn Lyons, känd som en stjärna i Celebrity Big Brother UK och född i Australien, planerar att hyra ut sin fantastiska lägenhet i Sydney för hela $3500 per vecka. Belägen i fashionabla Darlinghurst, erbjuder denna två sovrum och två badrum höghuslägenhet fullt möblerad. Bostaden i det berömda Horizon-byggnaden har en iögonfallande rosa färgsättning, vågat konstverk och lyxiga inredningsdetaljer.

Lyons köpte den lyxiga lägenheten från ritningarna 1998 för $604,000 och har sedan dess hyrt ut den minst tre gånger sedan 2010. Den senaste gången den var på marknaden var 2022 för $1150. Lyons har skapat sin Sydney-bostad med en rad imponerande funktioner, inklusive en fristående genomskinlig rosa badkar. Varje badrum har marmorfittings och stämningsbelysning.

Det öppna vardagsrummet och matsalen har en fantastisk panoramautsikt över Sydney skyline och två imponerande “tårformade” kristallkronor. Det finns även en andra loungeområde belägen utanför lägenhetens privata balkong.

Ameniteter inkluderar en utomhus eldstad, tennisbana och utomhuspool. Lyons har rapporterats ha tjänat miljontals dollar på att sälja bilder på den avlidna prinsessan Diana. Med sådana unika funktioner och en eftertraktad plats, kan investering i Darryn Lyons lyxiga Sydney-lägenhet vara ett lönsamt drag för den smarta investeraren. Investera i fastigheter i Saint Tropez på Franska Rivieran

Prinsessan Diana led av dödliga skador och dog tillsammans med sin pojkvän Dodi Fayed och hennes chaufför och säkerhetsvakt Henri Paul den 31 augusti 1997.

En inquest, där Lyons vittnade, hölls i London och avslutades 2008.

Det konstaterades att prinsessan Diana dog olagligt och att försumlig körning av Henri Paul påverkad av paparazzi bidrog till olyckan.

Darryns fotograf i Paris, Laurent Sola, tog bilder av den avlidna prinsessan i hennes bil, vilket han fortfarande äger.

Dock säger den tidigare realitystjärnan att han inte har sålt bilderna och aldrig kommer att göra det, trots att han en gång erbjöds en kvarts miljon pund ($444K AUD) av brittiska och amerikanska nyhetspublikationer.

Lyons har medverkat i Celebrity Big Brother U.K. och Top Gear U.K. 2011.

Analys:
Artikeln handlar om investeringsmöjligheter i fastigheter i Saint Tropez på Franska Rivieran. Den beskriver även händelser kring prinsessan Dianas tragiska död och en fotograf som tog bilder av henne efter olyckan. Samtidigt nämns en tidigare realitystjärna som har sagt nej till att sälja bilderna. Slutligen presenteras en kort analys av artikeln för att tydliggöra dess innehåll och relevans för läsaren.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version